Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ο αδειούχος μίστερ Αρνεσεν - To...μήνυμα και η ηχηρή απουσία του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ

Εδώ ο Αρνεσεν, εκεί ο Αρνεσεν, πού είναι ο Αρνεσεν; 

Ελαμψε δια της απουσίας του ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ από τις μαζώξεις της Δευτέρας (21/12) στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά». Τυχαίο;.... 



Ο Δανός δεν έμεινε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει το παρών στις συσκέψεις, έχοντας νωρίτερα εξασφαλίσει άδεια μιας εβδομάδας μαζί με τους ποδοσφαιριστές. 

Κάτι που εδώ που τα λέμε σημαίνει εν ολίγοις πως ο μίστερ Αρνεσεν δεν είχε και ιδιαίτερη αγωνία να μάθει τι θα αποφασιστεί  έπειτα από το ανακάτεμα της… τράπουλας στο εσωτερικό της ΠΑΕ και ποιος θα΄ναι ο ρόλος του από εδώ και πέρα. 

Και γιατί να έχει αγωνία άλλωστε, όταν εδώ και κάποιες ημέρες παρέλαβε το «συστημένο μήνυμα» σχετικά με τον περιορισμό των δραστηριοτήτων και την συρρίκνωση του ρόλου του. 

Τώρα κατά πόσον τα αποδέχεται όλα αυτά ή όχι και πως θα λειτουργήσει το πράγμα από εδώ και πέρα εντός των τειχών, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει. 

Ποιος θα΄χει το απόλυτο κουμάντο ή έστω τον πρώτο λόγο στα μεταγραφικά...; 

Θα σχηματιστεί κάποια επιτροπή μεταγραφών όπως κυκλοφορεί τα τελευταία 24ώρα, χωρίς να επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη; Ιδού οι απορίες. 

Σε κάθε περίπτωση οι μεταγραφές του Ιανουαρίου θα δείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι και πόσο συρρικνωμένος θα΄ναι ο ρόλος του αδειοδούχου Αρνεσεν με την νέα τάξη πραγμάτων στην ΠΑΕ. 

Όχι πάντως πως έπαψαν να κυκλοφορούν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα φωνές σχετικά με την πρόωρη λύση της συνεργασίας του Δανού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για να δούμε, τι θα δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: