Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Οι ματιές στο Αστέρα στον Ντιέγκο Μεντόζα και η «χειμερία νάρκη» του Μάσα

Ασφαλώς και στον Αστέρα Τρίπολης δεν περίμεναν την αποχώρηση του Βασίλη Σκούρτη απ΄ το ρόστερ, προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησης ενός επιθετικού.



Ο Απόστολος Γιάννου νιώθει μεγάλες… μοναξιές την τρέχουσα σεζόν στην γραμμή κρούσης, από την στιγμή που ο Πάμπλο Μάσα δεν λέει να ανεβάσει στροφές και δεν θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό παίκτη που κατέπληξε τα πλήθη, εντός και εκτός Αρκαδίας. 

Κι αυτό, - ειρήσθω εν παρόδω - αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα, δεδομένου πως στον Αστέρα ποντάρουν πολλά στο συγκεκριμένο παίκτη για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να βλέπουν θετικά σημάδια για την αγωνιστική αφύπνιση του Αργεντινού. 

Οι Μπακοκαϋμενάκηδες σε συνεργασία με τον Στάικο Βεργέτη εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών και μία εξ αυτών ακούει στο όνομα Ντιέγκο Μεντόζα.  

Πρόκειται για τον 23χρονο επιθετικό της Εστουδιάντες ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νουέβα Σικάγο, με τη φανέλα της οποίας είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 18 συμμετοχές. 

Στην Τρίπολη κάνουν «φύλλο και φτερό» το βιογραφικό του και παρακολουθούν παιχνίδια του προκειμένου να αποφασίσουν αν θα ρίξουν ή όχι νερό στο... μύλο της μεταγραφής του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: