Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Η… θηλιά του Πανθρακικού και ο λαλίστατος Ελευθερόπουλος

Κάθε άλλο παρά πίσω από το δάχτυλό του κρύφτηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Παναιτωλικό. 

Η μεταγραφική ενίσχυση εμπεριέχει υψηλότατο συντελεστή δυσκολίας, λόγων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η θρακιώτικη ΠΑΕ και ο κόουτς ουσιαστικά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την… θηλιά που απειλεί να πνίξει τον σύλλογο, πέρα φυσικά από τον περιορισμό που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στις μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας της Κομοτηνής. 

«Δεν είναι μόνο το θέμα ότι δεν μπορούμε να πάρουμε, αλλά και δυο τρεις περιπτώσεις που επιθυμούσαμε, δεν θέλουν να έρθουν. 

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός παιδιού που ενδεχομένως του αρέσει η Αθήνα και προτιμά να είναι τέταρτη επιλογή στην θέση του, αντί να έρθει σε εμάς και να είναι βασικός. επίσης, δεν μπορώ να μπω στην τσέπη της διοίκησης» τόνισε ο «Ελέ» αφήνοντας εν συνεχεία αιχμές για τις πρόσφατες αποχωρήσεις των Σερφιάν και Σέτι:   

«Καταλαβαίνω ότι με μεγάλο κόπο προσπαθεί να εξισορροπήσει τα πράγματα. Καλό θα ήταν αφού δεν μπορούμε να πάρουμε, τουλάχιστον να μέναμε ίδιοι. Με τα έργαλεία που έχω, θα πορευτώ». 

Όχι πάντως πως ο ίδιος έτρεφε (οικονομικές) αυταπάτες όταν αποφάσιζε να μετακομίσει στην Κομοτηνή και να αναλάβει το τιμόνι του Πανθρακικού. 

 «Δεν μου είπε κανείς όταν ήρθα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε δέκα μεταγραφές, θα ευχόμουν όμως να μέναμε οι ίδιοι και να είχαμε δυο τρεις προσθήκες. 

Έχουμε προσπαθήσει κάποιες περιπτώσεις. Άλλοι δεν θέλουν να έρθουν γιατί προτιμούν την Αθήνα, άλλοι ζητούν χρήματα που και για εμένα δεν είναι λογικά. 

Έχουμε τον Σταύρο (Πεταυράκη) που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λόγω ενός προβλήματος. Δυο παίκτες χρειαζόμασταν και να μην φυγει κανένας. Καλό θα ήταν να τους είχαμε από τέλη Δεκέμβρη, να κάναν προπονήσεις. 

Τις θέσεις που ψάχνουμε να καλύψουμε τις γνωρίζει ο πρόεδρος. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε πλέον καινούριο χώρο, δεν έχουμε άλλο όπλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: