Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Συμπαίκτες – έκπληξη σε νέα στέγη! / Μανατζερικό γραφείο ανοίγει Ελληνας ατζέντης με ιδιοκτήτη σουπερλιγκάτης ΠΑΕ!
















Και τι δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον όμορφο και σκληρό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Παράγκες, «μπουμπούκια»  να εμπλέκονται με το χώρο της μπάλας, στοιχηματικές… αλχημείες και πολλά άλλα θαυμαστά γεγονότα, σε ένα χώρο όπου το παρασκήνιο όχι απλά ζει, αλλά βασιλεύει! 

Πώς το λένε να δεις οι Αμερικανοί; I love this game! Ετσι ακριβώς.

Εσχάτως όμως οι κεραίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» συνέλαβαν κάτι, που μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν είχε διανοηθεί να το… σκηνοθετήσει ουδείς και να το ανεβάσει στο ποδοσφαιρικό... σινεμά της χώρας. Να περάσω στο «παρασύνθημα» του ρεπορτάζ; Να περάσω. 

Ιδιοκτήτης σουπερλιγκάτης ΠΑΕ ενώνει τις δυνάμεις του με γνωστό Ελληνα ατζέντη και γίνονται συμπαίκτες! Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζετε. Προσοχή όμως.

Όχι υπό την σκέπη ομάδας, αλλά ενός νέου μανατζερικού γραφείου (!) το οποίο θα τρέχει ο ατζέντης της ιστορίας μας, ο οποίος ούτως η άλλως γνωρίζει την τέχνη καθ΄ότι πολλά χρόνια τώρα στο κουρμπέτι και όσο να΄ναι την παίζει στα… δάχτυλα. 

Επειδή όπως λένε ένας χωρισμός ξεπερνιέται με μια άλλη αγάπη, ο agent επέλεξε να κλείσει τις όποιες πληγές άφησε το πρόσφατο τέλος της πολύχρονης συνεργασίας του με γνωστό μεγάλο (ελληνικό) γραφείο μάνατζερ μέσω μιας καινούργιας συνεργασίας.   

Αν και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται να διευκρινίσουμε πως το αφεντικό της σουπερλιγκάτης ΠΑΕ, δεν έχει λόγο να φαίνεται πουθενά στη «βιτρίνα» του νέου γραφείου. 

Τα μεγάλα deals άλλωστε κι οι δυνατές συνεργασίας αγαπούν τη μεγάλη σιωπή. Σωστά; Σωστά. 

Λίγοι, διαλεγμένοι και εν πάση περιπτώσει αυτοί που πρέπει θα γνωρίζουν τι ρόλο… βαράει πίσω από τη βιτρίνα. 

Μια φορά και τις δουλίτσες στις μεταγραφές μια χαρά θα τις κάνει για λογαριασμό της ομάδας του και θα περιορίσει (όπως φιλοδοξεί) τα έξοδα για τις προμήθειες των ατζέντηδων που του΄χουν κοστίσει πολλά χρήματα μέχρι σήμερα. 

Και ποιος ξέρει, αν αύριο – μεθαύριο… γλυκαθεί από αυτή την ιστορία, ίσως ρίξει στην ναφθαλίνη το κοστούμι του παράγοντα και στείλει παραγγελία στο ράφτη για ένα μανατζερικό κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του! 

Είναι να μην μπεις σε ένα δρόμο και να μην γίνει η αρχή. Ετσι και γίνει, όλα τα άλλα συν τω χρόνω πολλές φορές (κι όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία) έρχονται μόνα τους. 

Αντε και καλές δουλειές!  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (9/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: