Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Λευκή πετσέτα ο Πανθρακικός! – Κύμα αποχωρήσεων στην ομάδα της Θράκης με τις «ευλογίες» της διοίκησης (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Σύμφωνοι, η Super League δεν είναι από τα πρωταθλήματα εκείνα που παραδοσιακά φημίζονται για τις θεαματικές ανατροπές βαθμολογικών δεδομένων και ισορροπιών. 

Δεν γίναμε Αγγλία και εδώ που τα λέμε, μάλλον θα χρειαστεί – κατά τα φαινόμενα - να κυλήσει μπόλικο νερό στ΄αυλάκι, ή αλλιώς πολλά χρονάκια για να φτάσουμε σε ένα σημείο να θυμίζει το πρωτάθλημα μας κάτι από όλα εκείνα τα συναρπαστικά που συμβαίνουν στην «Μέκκα» του ποδοσφαίρου, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και καταπλήσσουν τα πλήθη.  

Όμως, διάολε, όταν απομένουν έντεκα ολόκληρες αγωνιστικές για το φινάλε και μια ομάδα απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την προνομιούχο 14η θέση που εξαργυρώνεται με την ανανέωση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, ε δεν γίνεται να χαρακτηρίζεται καταδικασμένη και να στερείται το δικαίωμα της ελπίδας. 

Εκτός πάλι κι αν τα κάστρα πέφτουν από μέσα, οπότε όντως δεν υπάρχει καμία μα απολύτως καμία ελπίδα. Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά…;

Με αφορμή όσα συμβαίνουν στον Πανθρακικό τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα βεβαίως την απότομη και πρόωρη διακοπή συνεργασίας της Θρακιώτικης ομάδας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και την ταυτόχρονη μετακόμιση του 39χρονου κόουτς στη Βέροια. 

Πάνω που ο «Ελέ» είχε δώσει σφυγμό στην ομάδα της Κομοτηνής και αναπτέρωσε τις ελπίδες σωτηρίας, εσχάτως μαζεύει τα μπογαλάκια του για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. 

Όχι βεβαίως πως ο νεαρός κόουτς ξύπνησε ένα πρωί, του την «κάρφωσε» να αποχωρήσει απ΄τον πάγκο του Πανθρακικού και είπε να φύγει με μετάθεση και νέο προορισμό τη Βέροια. 

Ο Ελευθερόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου πριν από δέκα ημέρες και συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, με αφορμή το όπου φύγει, φύγει των Σοφιάν Σερφά και Σεμπάστιαν Σέτι από την ομάδα της Κομητηνής.    

«Οι περισσότερες ομάδες δυναμώνουν, εμείς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Μας έφυγαν οι Σερφά και Σέτι. Ειδικά η τελευταία είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Καλό θα ήταν αφού δεν μπορούμε να πάρουμε, τουλάχιστον να μέναμε ίδιοι…» δήλωνε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Πανθρακικού, προσθέτοντας σε πηγαδάκια πως ουσιαστικά ο σύλλογος δεν άντεχε τα βαριά συμβόλαια των δύο παικτών και αυτοί δέχθηκαν να τα λύσουν, βρίσκοντας άλλες οικονομικές προτάσεις.

Ελα όμως που στα βήματα των Σερφά και Σέτι ετοιμάζονται να βαδίσουν κι άλλοι ξένοι παίκτες. 

Οι Μεχία και Χαβίτο – σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης – ειδοποιήθηκαν προ ημερών να βρουν ομάδες μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και εφόσον τα καταφέρουν να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τον Πανθρακικό. 

Κάτι που ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην τεθεί υπόψιν του Ελευθερόπουλου, ο οποίος προφανώς και έκρινε πλέον πως δεν έχει νόημα να συνεχίσει μέχρι τέλους την «μάχη» της σωτηρίας, όταν η διοίκηση με τον τρόπο της και τις κινήσεις έχει ουσιαστικά πετάξει… λευκή πετσέτα. Οπου φύγει, φύγει! 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (26/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: