Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Δύσκολο να προχωρήσει του Ν” Ζόγκμπια στην ΑΕΚ

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γάλλου και γιατί ο Πογέτ κάνει δεύτερες σκέψεις για την περίπτωσή του.


Οι επαφές της ΑΕΚ και συγκεκριμένα του Γκουστάβο Πογέτ, στην Αγγλία, που έγιναν τις μέρες που προηγήθηκαν, είχαν στο επίκεντρο τον Τσαρλς Ν” Ζόγκμπια. Τον Γάλλο εξτρέμ της Άστον Βίλα που τέθηκε υπ” όψιν της Ένωσης και που εξετάζεται. 

Οι νεότερες πληροφορίες γύρω από την υπόθεση αναφέρουν πως μετά και τις επαφές των προηγούμενων ημερών,το θέμα του Ν” Ζόγκμπια φαίνεται να χάνει πόντους για την Ένωση, με τον Πογέτ να κάνει δεύτερες σκέψεις, σχετικά με το αν η ΑΕΚ θα πρέπει να επιμείνει μέχρι τέλους, για την περίπτωση του 29χρονου άσου. 

Με τον Ουρουγουανό τεχνικό να μεταφέρει στους επικεφαλής της Ένωσης πως ίσως ο Ν΄Ζόγκμπια να μην αποτελεί τελικά την ενδεδειγμένη λύση, σχετικά με τον παίκτη που αναζητούν για τα άκρα της επίθεσης μέσα στον Γενάρη.

Η υπόθεση βέβαια παραμένει ανοικτή και ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα η ΑΕΚ θα συνεχίσει τις ενέργειές της για την απόκτηση του Ν” Ζόγκμπια, το μέλλον του οποίου παραμένει θολό και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι προϋποθέσεις με τις οποίες θα λύσει το συμβόλαιό του με την Άστον Βίλα.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: