Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το νέο κοστούμι του Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης
















Ολα κάποτε τελειώνουν. Ακόμη και με τους μακροβιότερους προπονητές στην ιστορία μιας ομάδας. Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με τον Στάικο Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης. 

Το ένα και δύο και τρία και τέσσερα και πέντε γκολ απ΄τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έστειλαν τον 39χρονο κόουτς στον πάτο της θάλασσας του Πειραιά και οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Αρκαδίας. 

Λύση της συνεργασίας; Γράψτε λάθος. Ο κόουτς που έμεινε για 850 μέρες στον πάγκο των Αρκάδων, όσες δεν κατέγραψε ουδείς άλλος στην επαγγελματική ιστορία της ομάδας, παίρνει απόσπαση για άλλο πόστο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αστέρα. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά η αρκαδική ΠΑΕ μέσω σχετικής ανακοίνωσης: 

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον Αστέρα και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί».

Οσο για το ποιο θα΄ναι το επόμενο κοστούμι που θα κληθεί αν φορέσει ο κόουτς εντός των τειχών του Αστέρα; Μια φορά από τον περασμένο Μάιο κυκλοφορούσε εκείνο το σενάριο που τον έφερνε τον Βεργέτη να παραδίδει το τιμόνι του τεχνικού στον Μάκη Χάβο (από την στιγμή που ο εν λόγω τεχνικός πήρε «διαζύγιο» με τον Παναιτωλικό) και τον ίδιο να αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. 

Τι έχει αλλάξει από τότε…; 

Ο Χάβος δεν κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά αλλά εργάζεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Κύπρου, ενώ διαχρονική παραμένει η εκτίμηση των Μπακοκαϋμενάκηδων στο πρόσωπο του Βεργέτη αναφορικά με την πολύ καλή γνώση αγορών εκτός Ελλάδας, τις ξένες γλώσσες που περιλαμβάνει το βιογραφικό του και την αγάπη του στα ταξίδια. 

Με όλα αυτά τα tips τι λέτε, εύκολα δεν θα φόραγε ο Βεργέτης το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή, αν και ο ίδιος το έπαιρνε απόφαση να αποχωριστεί το κοουτσάρισμα. 

Διότι εδώ, δεν φτάνει να το θέλουν μονάχα οι Μπακοκαϋμενάκηδες, πρέπει να το θέλει και ο κόουτς! Ιδωμεν…   



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (30/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: