Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αρέσει ο Αλβάρο Βαντίγιο στην ΑΕΚ

Είναι επιτακτική η ανάγκη η απόκτηση εξτρέμ και όπως φαίνεται η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στην κούρσα για την απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό της.

Ένα από αυτά τα ευρήματα της αναζήτησης είναι και ο Αλβάρο Βαντίγιο, ο Ισπανός εξτρέμ της Ρεάλ Μπέτις. 

Πρόκειται για τον μόλις 21χρονο δεξιοπόδαρο εξτρέμ των Σεβιγιάνων, ένας παίκτης ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της αιώνιας αντιπάλου της Μπέτις, της Σεβίλλης.

Ξεκίνησε με τρομερές προοπτικές, ωστόσο δύο σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, μέχρι να ξαναπάρει τα πάνω του πέρυσι το καλοκαίρι. 

Μάλιστα αρκετές αγγλικές ομάδες είχαν μπει στον πειρασμό να τον «χτυπήσουν», όπως η Τότεναμ και η Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ωστόσο η επιθυμία για κρούση δεν έγινε πράξη.

Ο Βαντίγιο έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας και έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι. 

Τώρα, όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται να έχει πάρει το «ΟΚ» για την περίπτωσή του από τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Γκουστάβο Πογέτ, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να προσπαθεί να κλείσει μία συμφωνία συνιδιοκτησίας, μιας και η Μπέτις θέλει να διατηρήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Όπως και να ‘χει, φαίνεται πως πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, την οποία η ΑΕΚ όμως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: