Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«Νάιν» της ΑΕΚ στη Στουτγάρδη! – Το έγγραφο ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Ανταμ Τζανετόπουλο! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση, την οποία όχι μόνο ασπάζονται, αλλά και υιοθετούν στην ΑΕΚ.

Κάτι που αποδεικνύει η φρεσκότατη (πρόωρη) επέκταση συμβολαίου του Ανταμ Τζανετόπουλου μέχρι το 2020. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε «επ΄ώμου» την υπόθεση υπογραφής νέου συμβολαίου του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, με την σχετική συμφωνία να ανακοινώνεται επισήμως από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ την περασμένη εβδομάδα. 

Εκείνο που δεν ανακοινώθηκε είναι το έγγραφο ενδιαφέρον που έφτασε στα γραφεία της Ενωσης από ομάδα του εξωτερικού για την απόκτηση ή καλύτερα το δανεισμό του Τζανετόπουλου με οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι. 

Και στην προκειμένη περίπτωση ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» δεν αναφέρεται στην Ανόρθωση που ειρήσθω εν παρόδω πράγματι ενδιαφέρθηκε για τον εξάμηνο δανεισμό του νεαρού στόπερ της ΑΕΚ, όπως κυκλοφόρησε στην Κύπρο κατόπιν σχετικών δημοσιευμάτων στο νησί της Αφροδίτης. 

Το νέο (επίσημο) ενδιαφέρον ήταν made in Germany και συγκεκριμένα από την Στουτγάρδη! 

Επίσημο έγγραφο γνωστοποιούσε το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον εξάμηνο δανεισμό του Τζανετόπουλου, με την οψιόν αγοράς να συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο του παίκτη από την στιγμή που η ΑΕΚ άναβε το πράσινο φως. 

Αναλογο ενδιαφέρον (περί δανεισμού και οψιόν αγοράς) να θυμίσουμε πως είχε σκάσει και το περασμένο καλοκαίρι από την Σεβίλλη κι όπως τότε έτσι και τώρα απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη διοίκηση της ΑΕΚ, που ασφαλώς και δεν σκοπεύει να φορέσει την… κορδέλα στον Τζανετόπουλο με την ταμπέλα του δανεικού προσδοκώντας μελλοντικά σε πλουσιότερα οικονομικά οφέλη. 

Και μιας και το΄φερε η κουβέντα, η Στουτγάρδη ενώ μέχρι και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα πάλευε για να ξεφύγει από την «εντατική» και τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μετά την αλλαγή προπονητή (Κράμνι αντί Τσόρνιγκερ) όχι μόνο ανέβασε ταχύτητα, αλλά κάνει πορεία πρωταθλητισμού. 

Με τέσσερις διαδοχικές νίκες και με απίστευτο ρυθμό, όχι μόνο πήρε βαθιές ανάσες, αλλά προλαβαίνει μέχρι και να διεκδικήσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Κάτι που θα το επιχειρήσει χωρίς τον Ανταμ Τζανετόπουλο στο ρόστερ της. 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (9/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: