Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Νέα... μεταγραφή ο Μπαλάφας στη Βέροια

Η… κατάρα των τραυματισμών χτύπησε με το «καλημέρα» την πόρτα της Βέροιας, λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος.


Το… θύμα της υπόθεσης άκουγε στο όνομα Σωτήρης Μπαλάφας. 

Ο 30χρονος μέσος τέθηκε νοκ άουτ και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση.  Αν κι οι τραυματισμοί - δυστυχώς - είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για έναν... οποιονδήποτε παίκτη της Βέροιας και για αυτό πόνεσε σε μεγάλο βαθμό.

Δεν είναι τυχαίο πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους πρώτους τον περασμένο Μάιο, που κλήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο (διάρκεια μέχρι το 2017) με τη διοίκηση να ανανεώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
 

Ο Βρύζας έχει εξαιρετική άποψη για τον Μπαλάφα τον οποίο γνωρίζει από την κοινή διαδρομή τους στον ΠΑΟΚ και μετράει μία, μία τις ημέρες για την επιστροφή του στη δράση που θα αποτελέσει μια εσωτερική (νέα) μεταγραφή για την «βασίλισσα του βορρά».
 

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις και ουσιαστικά έχει μπει στη διαδικασία να μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στα παιχνίδια προς μεγάλη ικανοποίηση του τεχνικού διευθυντή της ημαθιώτικης ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: