Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

«Κυνηγημένος» ο Μοντέιρο του Ηρακλή - Το πρόωρο και εκρηκτικό τέλος του Πορτογάλου παίκτη στην Κύπρο

Και το όνομα αυτού, Χόρχε Μοντέιρο. 

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, έχοντας ανά χείρας το «φύλλο πορείας» των οπαδών της ΑΕΚ Λάρνακας!



Η μεταγραφή του εν λόγω ποδοσφαιριστή στο «Γηραιό» προκάλεσε πολλές απορίες, δεδομένου πως μέχρι πρότινος αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της κυπριακής ομάδας. 

Τι συνέβη όμως και από την μια στιγμή στην άλλη οι «κουμπάροι» τον άφησαν ελεύθερο…; 

Ας όψεται η ξαφνική κόντρα των οπαδών της ΑΕΚ Λάρνακας με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αντιλήφθηκε πως δεν τον σηκώνει το κλίμα και επέλεξε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια με τις «ευλογίες» των διοικούντων την κυπριακή ομάδα.  

Τι θα λέγατε να γυρίσουμε το ρολόι του χρόνου λίγες ημέρες πιο πίσω; 

Στις 16 Ιανουαρίου η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχτηκε την ΑΕ Λεμεσού από την οποία έχασε με 2-0.

Αμέσως μετά την λήξη του ματς οι οπαδοί της ΑΕΚ Λάρνακας αποδοκίμασαν τον Πορτογάλο, ο οποίος από την πλευρά του αντέδρασε άσχημα και λίγο έλειψε το γήπεδο να μετατραπεί σε…αμέρικαν μπαρ! 

Την επόμενη μέρα αντιπροσωπεία των οπαδών πήγε στην προπόνηση και έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μοντέιρο για την συμπεριφορά του. 

Από τότε η παρεξήγηση δεν λύθηκε και βλέποντας η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου πως ο παίκτης είναι ανεπιθύμητος στις τάξεις του κόσμου, επέλεξε να λύσει πρόωρα κι άδοξα την συνεργασία μαζί του.

Παρεμπιπτόντως, ο Μοντέιρο μέτρησε στο φετινό κυπριακό πρωτάθλημα 16 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει περάσει επίσης από τις Πορτιμονένσε, Σπόρτινγκ Κοβίλια, Σάντα Κλάρα, Α.Ε. Λεμεσού και Μορεϊρένσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: