Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τσιώλης Vs Ματζουράκης, σημειώσατε…«2»!

Ματς για… γούστα το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) στην Τρίπολη. Αστέρας – Καλλονή, ή αλλιώς, Τσιώλης Vs Ματζουράκης.

Εκτός από τη μονομαχία δύο ποιοτικών ομάδων που δεν... ταλαιπωρούν την μπάλα, αλλά και το κοινό στις εξέδρες και τους τηλεοπτικούς δέκτες (τουναντίον, μάλιστα, αρέσκονται να παίζουν ορθολογικό και ελκυστικό για το κοινό ποδόσφαιρο) ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το «μπρα ντε φερ» δύο εκ των πιο δυνατών ονομάτων της προπονητικής σχολής.... made in Greece.

Ο συνεχώς εξελίξιμος και ευρωπαίος τα δύο τελευταία χρόνια στην Τρίπολη Σάκης Τσιώλης, κόντρα στη «γριά αλεπού» των γηπέδων Γιάννη Ματζουράκη, στον οποίο οφείλεται εν πολλοίς η... τόλμη και γοητεία της Καλλονής στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.   
 

Το «Marca – SL» μπήκε στον πειρασμό να… ξεσκονίσει το αρχείο και να ανακαλύψει την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο τεχνικών.
 

Τσιώλης και Ματζουράκης έχουν «χτυπηθεί» δύο φορές σε παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς νικητή.
 

Η πρώτη καταγράφηκε στις 19/11/2005 στην αναμέτρηση Ξάνθη – Ιωνικός 1-1. 

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον κόουτς Τσιώλη στον πάγκο τους, άνοιξαν το σκορ στο 21΄με γκολ του Περόνε (νυν επιθετικός της Καλλονής) και ο Λουτσιάνο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 87΄.
 

Στο ματς του β΄γύρου στη Νεάπολη (26/03/2006) οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες (0-0) χωρίς τέρματα.






Νίκη Ματζουράκη στα… σημεία!
 


Εκτός όμως από το πρωτάθλημα, υπάρχει και ο θεσμός του Κυπέλλου. Και εκεί, ο Γιάννης Ματζουράκης έχει το απόλυτο των νικών, ήτοι δύο στα δύο και έτσι αναδεικνύεται νικητής στην ειδική προϊστορία των αναμετρήσεων με τον Σάκη Τσιώλη.
 

Στις 6/8/2000 ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Πατραϊκού στο ΟΑΚΑ με γκολ των Γιαννακόπουλου, Αλβες, Τζόρζτεβιτς και Χούτου στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να αποτελεί τον «σάκο του μποξ» για τους «ερυθρόλευκους».
 

Το δεύτερο ραντεβού Κυπέλλου(φάση των «16») καταγράφηκε στις 20/01/2010 στα Πηγάδια. 

Η Ξάνθη υπό την καθοδήγηση του Ματζουράκη επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου, με τέρματα των Μαρσελίνιο και Μπούγκα.
 

Το πέμπτο ραντεβού το Σάββατο(21/9) στην Τρίπολη. Coming soon, όπως λένε και στο σινεμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: