Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Τζενάμο – Σηφάκης 5-4, το ντέρμπι συνεχίζεται…!

Λουίτζι Τζενάμο Vs Μιχάλης Σηφάκης και όποιος… αντέξει! Οι δύο τερματοφύλακες μονομαχούν για μία θέση στον… ήλιο της εστίας του Ατρομήτου, σε ένα ντέρμπι που λίγοι περίμεναν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Από την ώρα που ο Σηφάκης επαναπατρίστηκε το φετινό καλοκαίρι για λογαριασμό της περιστεριώτικης ομάδας, σχεδόν όλοι πίστεψαν ότι αυτομάτως πήρε τα γάντια του βασικού στο σπίτι του, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από μία κακή σεζόν με την Σαρλερουά και μόλις 10 συμμετοχές με την βελγική ομάδα.

Ολοι εκτός από τον Λουίτζι Τζενάμο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, υπέγραψε τέσσερις ημέρες αργότερα από τον κρητικό πορτιέρο ( 3 Ιουλίου ο Σηφάκης, 7 Ιουλίου ο Τζενάμο) συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου.
 

Ο Σηφάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Παράσχου στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος με Εργοτέλη και Ολυμπιακό, όπως και στην πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με την Αλκμααρ, ωστόσο εν συνεχεία το έργο στον «άσο» άλλαξε.
 

Ο Τζενάμο πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο και μετράει τέσσερις διαδοχικές συμμετοχές στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, συν τον επαναληπτικό αγώνα με την Αλκμααρ στην Ολλανδία.
 

Το ταμπλό έπειτα από εννέα συνολικά ματς (σε Super League, Κύπελλο και Europa League) δείχνει Τζενάμο – Σηφάκης 5-4 και το ντέρμπι συνεχίζεται…!