Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Blue Vayeros: «Αναζητείται “τσίπα”»

Δύσκολες ώρες για τον Σάββα Παντελίδη, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από τον Αιγινιακό στο Κύπελλο, προκάλεσε την έκρηξη των οργανωμένων οπαδών («Blue Vayeros») οι οποίοι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ζητούν από τη διοίκηση να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και τις αποφάσεις που απαιτούνται για να μην επαναληφθεί το απαράδεκτο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Χωρίς να θεωρούν κανέναν άμοιρο ευθυνών, οι «Blue Vayeros» ουσιαστικά αδειάζουν (χωρίς να τον κατονομάζουν) για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τον τεχνικό της ομάδας Σάββα Παντελίδη, στον οποίο μέχρι πρότινος παρείχαν απόλυτη στήριξη.

Αναλυτικά, το καυστικό σχόλιο των οργανωμένων οπαδών στην ιστοσελίδα τους, σχετικά με την ήττα (1-0) από τον Αιγινιακό και τον αποκλεισμό του ΠΑΣ από την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα, πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του, ηττήθηκε 1-0 από τον Αιγινιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο θεσμό του κυπέλου. Για τη σημερινή εμφάνιση κανένας δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του και ουσιαστικά είναι η συνέχεια των κακών επιλογών του πρώτου αγώνα του κυπέλου που έληξε ισόπαλος 0-0 στους Ζωσιμάδες.

Ο θεσμός του κυπέλου έχει χαρακτηριτεί σαν ο θεσμός των εκπλήξεων, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα που είχε σαν συνέπεια τον αποκλεισμό από το κύπελο. Η ομάδα μας δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στον πρώτο αγώνα, οπότε το στείρο τότε 0-0, έδωσε το δικαίωμα στον Αιγιανιακό, να κάνει τα δικά του όνειρα για την πρόκριση.
 

Σήμερα εκ των πραγμάτων η ομάδα αναγκάστηκε να κατεβεί με την βασική ομάδα, αν και έχει ένα κρίσμο αγώνα πρωταθλήματος 2 μέρες μετά με αντίπαλο τον Πλατανιά το Σάββατο. Ο προγραμματισμός λοιπόν και οι επιλογές του πρώτου αγώνα, αποδείχθηκαν λανθασμένες, καθώς και αποκλειστήκαμε σήμερα και επιβαρύνθηκαν οι βασικοί μας ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι η ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες, αλλά σίγουρα οι προβληματισμοί μας πλέον είναι πολύ μεγάλοι, καθώς σήμερα αυτό που είδαμε και βιώσαμε δεν συνάδει με την ιστορία της ομάδας μας και τον τρόπο που θέλουμε όλοι μας να αγωνίζονται.
 

Στον σημερινό αγώνα, απλά δεν μπήκαμε ποτέ, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Η ομάδα μας δεν είχε την δημιουργικότητα και την υπομονή που χρειαζόταν με αποτέλεσμα να είναι από τους σπάνιους αγώνες που βλέπεις την ομάδα που προέρχεται από μεγαλύτερη κατηγορία να μην έχει ουσιαστικές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Έλειπε ο αθλητικός τσαμπουκάς, ο αθλητικός εγωισμός...
Έλειπε αν θέλετε το πάθος που θα έπρεπε να έχουν οι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα θα έπρεπε μέσα στο γήπεδο να αποδείξουν εμπράκτως τη στήριξη στον προπονητή τους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα παρουσιάστηκε ασύνδετος σε όλες τις γραμμές του, χωρίς καν δείγματα ορθολογιστικού ποδοσφαίρου, ειδικά στο χώρο του κέντρου, με μοναδική ίσως εξαίρεση τον Ντεβισέντι, που παρά την απουσία του λόγω του γνωστού προβλήματός του, προσπάθησε για να βελτιώσει την συνολική εικόνα της ομάδας.

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται περισσότερο ανάλυση για τον σημερινό αγώνα. Η διοίκηση της ομάδας είναι υπεύθυνη να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και αποφάσεις που απαιτούνται στην παρούσα φάση, έτσι ώστε να μην ξαναδούμε το σημερινό απαράδεκτο ποδοσφαιρικό θέαμα. 


Ακολουθούν 2 δύσκολοι εντός έδρας αγώνες με Πλατανιά ( το Σάββατο) και όφη, που θα πρέπει η ομάδα να έχει όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να προσπαθήσει να τα πάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: