Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εξώφυλλο ο Λοντίγκιν στο «PROCΠΟΡΤ»

Μεγαλεία για τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ξάνθης, φιγουράρει στο εξώφυλλο του ρωσικού περιοδικού «PROCΠΟΡΤ», με ειδικά γάντια και σπέσιαλ μανικετόκουμπα για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Τα ρωσικά ΜΜΕ δεν τσιγκουνεύονται εγκωμιαστικών σχολίων και αφιερωμάτων για τον 23χρονο τερματοφύλακα, τον οποίο κατατάσσουν στους rookies – αποκάλυψη της φετινής σεζόν.
 

Στη Ζενίτ ήδη έχουν «ξεχάσει» τον 35χρονο Βιάτσεσλαβ Μαλαφέεφ από την στιγμή που τραυματίστηκε και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι καθιέρωσε τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια.
 

Να θυμίσουμε πως ο Μαλαφέεφ δεν είναι ένας... οποιοσδήποτε παίκτης, αλλά ποδοσφαιριστής - σύμβολο για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, καθώς συμπληρώνει φέτος 13 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας.
 

Ακόμη και ο ίδιος πάντως, έπλεξε με το «καλημέρα» το εγκώμιο του άλλοτε τερματοφύλακα της Ξάνθης.
 

 «Ο Λοντίγκιν έχει μεγάλες δυνατότητες και σπουδαία προσόντα. Πρόκειται για μία πολύ καλή επένδυση για τη Ζενίτ. Είμαι ευτυχής που κατέληξε στην ομάδα μας.

Θα υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός για τη θέση του βασικού, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Γιούρι φτιάχνει σταθερά το όνομά του, προερχόμενος από μια άγνωστη για τη χώρα μας αγορά, βελτιώνεται συνεχώς και μπορεί να λάμψει στο μέλλον!» τόνισε ο έμπειρος πορτιέρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας, λίγες ημέρες μετά την άφιξη του Λοντίγκιν στην Αγία Πετρούπολη.
 

Εσχάτως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, Φάμπιο Καπέλο, κάλεσε τον Λοντίγκιν στην εθνική για τους δύο αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ με το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν που σε συνδυασμό με τις συμμετοχές του στο Champions League, απογείωσαν την μετοχή του στα ρωσικά ΜΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: