Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δέκα αγωνιστικές στον Ράγιος! – Τον «στέλνει» η Μακάμπι, ψάχνεται για επιστροφή στην Ελλάδα!


Βαριά… καμπάνα επιβλήθηκε στον Ρούμπεν Ράγιος για το «δολοφονικό» τάκλιν που κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Ο Ισπανός μέσος της Μακάμπι Χάιφα τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 10 αγωνιστικών και δεδομένου πως έχει εξελιχθεί σε persona non grata στο Ισραήλ, οι ιθύνοντες της ομάδας του έχουν ήδη – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL»- στείλει το μήνυμα στον εκπρόσωπό του και στις αγορές πως ο παίκτης πωλείται ή δανείζεται!

Να θυμίσουμε πως ο 28χρονος μέσος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την Μακάμπι Χάιφα και οι ετήσεις απολαβές του κυμαίνονται περίπου στις 350.000 ευρώ. 

Ο μάνατζερ του Ντομίνγκο Σεβιγιάνο ενημερώθηκε από τους διοικούντες του ισραηλινού συλλόγου για την απόφασή της πρόωρης αποχώρησής του μετά το βαρύ κλίμα που επικρατεί για λογαριασμό του σε ολόκληρη τη χώρα και ήδη σήκωσε μανίκια.
 

Για τον Ράγιος είχε εκδηλώσει προ μηνών ενδιαφέρον «επαναπατρισμού» στην Τρίπολη η πρώην ομάδα του ο Αστέρας, αν και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πάρα πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο πως το ίδιο θα συμβεί και με άλλες ελληνικές ομάδες.
 

Σημειωτέον πως η τιμωρία των 10 αγωνιστικών δεν θα ακολουθεί τον ποδοσφαιριστή και τη νέα σεζόν, δεδομένου πως στην Ισραηλινή Λίγκα απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ακολουθούν τα πλέι οφ στα οποία θα συμμετέχει η Μακάμπι Χάιφα κι έτσι θα΄χει τη δυνατότητα να «ξεχρεώσει» την βαριά ποινή.
 

Οσο για το θύμα του «δολοφονικού» - τάκλιν; Ο Ραφί Νταχάν της Μπνέι Γεχούντα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα παραμείνει τουλάχιστον για 9 μήνες εκτός δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: