Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Φάισκα: «Στην Ελλάδα ζουν έντονα για το ποδόσφαιρο»

Η ιστοσελίδα  «Maisfutebol» έκανε αφιέρωμα σε Πορτογάλους παίκτες και προπονητές οι οποίοι εργάζονται σε διάφορες γωνιές του κόσμου. 

Ο δικός μας Βάσκο Φάισκα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κρητική εμπειρία και την θητεία του στον Πλατανιά.

«Πρόκειται για μια ομάδα που έχει την έδρα της σε ένα χωριό, με χίλιους περίπου κατοίκους. Παρά το μικρό μέγεθος η ομάδα που έπαιζε πριν από δύο χρόνια σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, σήμερα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία…» τόνισε ο Πορτογάλος αμυντικός του Πλατανιά και πρόσθεσε:
 

«Στην Ελλάδα ζουν έντονα για το ποδόσφαιρο. Για να έχετε μια ιδέα αρκεί να αναφέρω ότι κυκλοφορούν δεκατρείς ημερήσιες εφημερίδες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ο Πλατανιάς δεν αποτελεί εξαίρεση και αποτελεί θέμα συζήτησης παντού στην τοπική κοινωνία.
 

Το χωριό είναι ένα μικρό μέρος με ιδιαίτερα φιλόξενους ανθρώπους που ζουν κυρίως μέσω του τουρισμού. Η ομάδα μου βρίσκεται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και παλεύει για να προσφέρει στον κόσμο της ένα μεγάλο δώρο, που δεν είναι άλλο από τη συνέχεια του ονείρου της συμμετοχής στη Super League προσθέτοντας έτσι άλλη μια σημαντική σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: