Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η... επιστροφή Κουρμπέλη στα μπλοκάκια των ευρωπαίων σκάουτερ

H «γεμάτη» (90λεπτη) συμμετοχή στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Τουρκία του χτυπημένου την τρέχουσα σεζόν από τραυματισμούς Δημήτρη Κουρμπέλη, επανέφερε τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης στα μπλοκάκια των ευρωπαίων σκάουτερ.

Με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα της Τετάρτης (5/3) στην Κατερίνη, η Εθνική Ελπίδων πέτυχε την επική ανατροπή και επικράτησε (2-1) της Τουρκία.

Παρά την φτωχή παρουσία (μόλις 10 συμμετοχές σε Super League, Κύπελλο και Europa League) με τον Αστέρα τη φετινή χρονιά, οι συνεχόμενες συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων, σε συνδυασμό με την παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 του καλοκαιριού στην Τουρκία, επαναφέρουν τον στόπερ του Αστέρα στα υπόψιν ευρωπαϊκών ομάδων, που άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο ασχολήθηκαν στο παρελθόν μαζί στο πλαίσιο του scouting report.
 

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο με τον Αστέρα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ τις εποχές που πατούσε καλά στα πόδια του, οι ιδιοκτήτες του Αστέρα (Καυμενάκης – Μπάκος) αξίωναν κοντά στις 800.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ποσό με το οποίο πούλησαν τον Κώστα Φορτούνη στην Καϊζερσλάουτερν το καλοκαίρι του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: