Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Ρόναλντ Κούμαν και η έρευνα στην Ολλανδική αγορά!

«Κούμαν για την Εθνική Ελλάδος…» έγραψαν την Δευτέρα (10/3) οι Ολλανδοί, ωστόσο «σκαλίζοντας» σε βάθος την ιστορία, διαπιστώνει κανείς για ποιους λόγους φαντάζει απίθανη η συνεργασία του νυν τεχνικού της Φέγενορντ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
 

Το "Marca – SL" αποκάλυψε στις 7 Μαρτίου το τσεκάρισμα της ΕΠΟ στην ολλανδική αγορά κι έχει όλες τις λεπτομέρειες…

Το όνομα του Ρόναλντ Κούμαν είναι η τελευταία άφιξη – made in Holland - στο γκρουπ των υποψηφίων διαδόχων του Φερνάντο Σάντος. 
 

Συγκεκριμένα, η ολλανδική ιστοσελίδα «v-bal.nl» ανέβασε την Δευτέρα (10/2) δημοσίευμα, το οποίο τιτλοφορείται ως εξής: «Η Ελλάδα θέλει τον Κούμαν για νέο της προπονητή».
 

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ταξίδι των εκπροσώπων του Ολλανδού τεχνικού στην χώρα μας και για δια ζώσης συζητήσεις με ανθρώπους της ΕΠΟ, κάτι βεβαίως που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
 

Το «Marca – SL» έγραψε στις 7 Μαρτίου πως οι ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας «σκανάρουν» περιπτώσεις τεχνικών από την «χώρα της τουλίπας», ερχόμενοι σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την αγορά στην Ολλανδία.
 

Μαθαίνοντας για την καλοκαιρινή αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της Φέγενορντ και την αντικατάστασή του από τον Φρεντ Ρούτεν, έδειξαν την προδιάθεση να ασχοληθούν περισσότερο με τον Ολλανδό κι άλλοτε σπουδαίο άσο των ευρωπαϊκών γηπέδων. 
 

Ωστόσο, το κασέ του 51χρονου προπονητή υπερβαίνει κατά πολύ το διαθέσιμο μπάτζετ της ομοσπονδίας. 

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, την στιγμή που η ΕΠΟ προσφέρει μάξιμουμ 1 εκατ. ευρώ για τον «αντί – Σάντος» μαζί με τους βοηθούς του, ο Κούμαν θέλει μόνο για πάρτη του τόσα χρήματα και σχεδόν άλλα μισά...!
 

Κάτι που με το «καλημέρα» κόβει αυτομάτως οποιαδήποτε προδιάθεση και συζήτηση σχετικά με την προοπτική της συνεργασίας με τον εν λόγω τεχνικό, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει ήδη διαψεύσει το φερόμενο ελληνικό «φλερτ».
 

Συν τοις άλλοις κι ακόμη και αν το οικονομικό δεν αποτελούσε «αγκάθι», το project της Εθνικής ομάδας δύσκολα θα συγκινούσε τον Κούμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βάλει σε προτεραιότητα την μετακόμισή του στην Αγγλία και ήδη φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τότεναμ και την Γουέστ Μπρομ!
 

Εν κατακλείδι, το όνομα του Ρόναλντ Κούμαν εξετάστηκε από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας στο πλαίσιο του σκαναρίσματος (και) της ολλανδικής αγοράς, αλλά μέχρι εκεί, δεδομένου πως το έδαφος κάθε άλλο παρά πρόσφορο δείχνει (και είναι) για το... άνθισμα της τουλίπας στο πάρκο στο Γουδή και στο μέγαρο της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: