Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Το νέο μεταγραφικό «φλερτ» του Νέρι Καστίγιο στην Ισπανία


Ποιος μάνατζερ προμοτάρει την μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο στην Ισπανία και με ποιον σύλλογο («made in Spain») διατηρεί ανοιχτό κανάλι, έχοντας συγχρόνως τις κεραίες στραμμένες και προς την ελληνική αγορά…;
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».



Ο λόγος για τον Πάμπλο Ακόστα (αριστερά στη φωτ.), αδερφό του «δικού» μας Νόε Ακόστα (δεξιά στη φωτ.) ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.
 

Ο Ισπανός μάνατζερ έχει αναλάβει να βρει νέα ομάδα στον Καστίγιο στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, έπειτα από το τέλος της θητείας του Μεξικανού επιθετικού στην Ράγιο Βαγιεκάνο.
 

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν επαφές την Μπέτις που φαίνεται πως δεν… ξέχασε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και έξι χρόνια μετά την αποτυχημένη απόπειρα δανεισμού του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, επανεξετάζει την περίπτωση του.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2008 η ισπανική ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στο δανεισμό του Καστίγιο από την Σαχτάρ, ωστόσο η δουλειά χάλασε στις λεπτομέρειες κι εν τέλει, ο Νέρι κατέληξε τότε στην Μάντσεστερ Σίτι.
 

Τα χρόνια πέρασαν χωρίς όμως η Μπέτις (υποβιβάστηκε από την Primera στην Segunda Division) να΄χει διαγράψει κατά όπως φαίνεται από το μεταγραφικό της δίσκο τον ελεύθερο Καστίγιο, ο οποίος ασφαλώς και δεν κοστίζει πλέον μια περιουσία, όπως συνέβαινε το καλοκαίρι του ΄08.
 

Προκειμένου μάλιστα (και σε ό,τι αφορά τα δικά μας ελληνικά ποδοσφαιρικά χωράφια) να βρει ομάδα στην Ελλάδα, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Αρη είναι διατεθειμένος – όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 18/6 - να ρίξει το κασέ του ακόμη και στα 120 χιλιάρικα (!) το χρόνο και να επιστρέψει στην χώρα που αισθάνεται δεύτερη πατρίδα του. 

Παρεμπιπτόντως, στον ΟΦΗ το όνομά του ποτέ δεν έπαψε να κουβεντιάζεται, αλλά μέχρι εκεί τουλάχιστον επί του παρόντος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: