Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Επαφή Βαγγέλη Μάντζιου με Πανιώνιο! – Οι όροι και οι προϋποθέσεις για το μεταγραφικό deal / «Forza Ζάκυνθος και Παναργειακός» λένε στον ΟΦΗ / Υπέρβαση (και) με… Παπαδόπουλο στην Ξάνθη - Οι «τσαλακωμένες» σχέσεις Ουζουνίδη – Παπαδημητρίου / Φιλικό με την Ιντερ «κυνηγάει» ο ΠΑΟΚ/ Πρόταση από την Αραβία περιμένει ο Σίλβα Κλέιτον / Η στήριξη (;) Λιμπάντση σε Γρηγορίου, στην... εκρηκτική Κέρκυρα


Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» από την στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» την Πέμπη 19 Ιουνίου.

Από το «θέλω» μέχρι το «μπορώ», υπάρχει μια μικρή ή μεγάλη διαφορά. 

Στην προκειμένη περίπτωση και σε ό,τι αφορά τους καλοκαιρινούς - πρωτοκλασάτους - μεταγραφικούς στόχους του Πανιωνίου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, οι υποθέσεις των Στέλιου Βασιλείου και Δημήτρη Διαμαντάκου (όπως έγραψε η στήλη στις 13/5 και 12/6 αντίστοιχα) εμπεριέχουν ως επί το πλείστον συμβολαιογραφικές και όχι μόνο δυσκολίες. 

Βλέπετε, αμφότεροι δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά, αλλά αντίθετα δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες που διατηρούν τα δικαιώματά τους.
 

Στη Λιβαδειά ο Κομπότης δείχνει αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τελευταίας… ρανίδας για την πώληση του Βασιλείου, έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του, ενώ στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την τύχη του Διαμαντάκου στο λιμάνι.
 

Και μέχρι τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις ΗΠΑ, δεν αναμένεται η οποιαδήποτε λήψη απόφασης για τον 21χρονο επιθετικό. 

Εν ολίγοις αυτό σημαίνει πως ο δρόμος της μετακόμισης προς τη Νέα Σμύρνη, δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα και άμεσα για τους δύο ποδοσφαιριστές.
 

Κι αυτό είναι κάτι που κάνει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να εξετάζουν κι άλλες λύσεις από την εγχώρια αγορά. Ακόμη και πιο δύσκολες.
 

Ο παλιός γνώριμος των «κυανέρυθρων» Βαγγέλης Μάντζιος μπορεί να ανήκει στο target group των ελεύθερων παικτών, ωστόσο η στην περίπτωσή του υπάρχουν άλλου είδους δυσκολίες.
 

Πρωτίστως βέβαια οικονομικής φύσεως δεδομένου πως το κασέ του δεν είναι διόλου εύκολο να καλυφθεί από τον μνημονιακό Πανιώνιο, που παλεύει με νύχια και με δόντια για την επιβίωση και την συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League.
 

Συν τοις άλλοις και ο ίδιος ο Μάντζιος δεν θέτει ασφαλώς το συγκεκριμένο τάιμινγκ ως προτεραιότητα την επιστροφή στη Νέα Σμύρνη. 

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, να ΄χει μια πρώτη επαφή με τον Πανιώνιο και να συζητήσει την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές…;
 

Η ένταξη της ΠΑΕ Πανιώνιος στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 106, που θα φέρει το ξεμπλοκάρισμα των εσόδων του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας σεζόν. Αν μέχρι τότε εξακολουθεί να παραμένει χωρίς ομάδα, τότε ναι, ενδεχομένως κάτι θα μπορούσε να γίνει. 


Forza Ζάκυνθος και Παναργειακός!
 

Αρωμα Ιταλίας θα΄χουν τα γούστα στον ΟΦΗ, αναφορικά με τις «μάχες» στα μικρότερα πρωταθλήματα της χώρας μας εν όψει της νέας σεζόν. 

Ο Τζενάρο Γκατούζο υποστηρίζει φανατικά την Ζάκυνθο στην Football League, λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη και φίλου του Τζιανλούκα Κολονέλο στον πάγκο της νησιώτικης ομάδας. Οσο για τις Ομιλίτικες προτιμήσεις στην Γ΄Εθνική; 

Παναργειακός και τα μυαλά στα… κάγκελα! Ο νέος πρόεδρος της αργίτικης ομάδας και επίσημος αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας αθλητικών ειδών «Legea» Λεονάρντο Κουράτολο τυγχάνει να συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας όχι μόνο με τον κόουτς Γκατούζο, αλλά και με τον πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη. 

Βλέπετε, η «Legea» παίζει… μπάλα στο Ηράκλειο και «ντύνει» τον ΟΦΗ τα δύο τελευταία χρόνια. Forza!


Ο «Παπ» και η Ξάνθη!
 

Την μεταγραφική υπέρβαση για έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα σηκώσει μπόλικη… σκόνη ερχόμενος στην Ξάνθη, δείχνει διατεθειμένος να κάνει ο Χρήστος Πανόπουλος το φετινό καλοκαίρι. 

«Με ένα εξαψήφιο ετήσιο συμβόλαιο και το νούμερο “2” μπροστά» όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του περασμένου Σαββάτου (14/6). Προτού στεγνώσει το μελάνι, κυκλοφόρησε το όνομα του Φάνη Γκέκα (!) που παραπέμπει βέβαια σε όνειρο θερινός νυκτός, δεδομένου του απλησίαστου κασέ του και της απροθυμίας επαναπατρισμού του διεθνούς επιθετικού. 

Εντός των προσεχών ημερών να περιμένετε πως θα κυκλοφορήσει και το όνομα του (οικονομικότερου) Δημήτρη Παπαδόπουλου, λόγω (και) των σχέσεων που συνδέουν συγγενικό του πρόσωπο με την πόλη της Ξάνθης.  


Φιλικό ΠΑΟΚ- Ιντερ!
 

Το μεταγραφικό shopping και το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ, αποτελούν προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες. Λογικό και αναμενόμενο. Συγχρόνως, οι Θεσσαλονικείς τρέχουν και για το κλείσιμο των καλοκαιρινών φιλικών αγώνων. 

Στόχος τους είναι να φέρουν στην Τούμπα ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την Ιντερ να έρχεται πρώτη στις σχετικές προτιμήσεις. 

Ηδη, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης υπάρχει ανοιχτή σύνδεση με το Μιλάνο και επαφές με τους «νερατζούρι» οι οποίοι το σκέφτονται και μάλιστα σοβαρά.


στο ψαχνό
 

@    Τα «χνώτα» του Τσιώλη με τον Πανόπουλο δεν ταιριάζουν και συν τοις άλλοις, τα λεφτά είναι πολλά για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό και τους συνεργάτες του, τους οποίους δεν αποχωρίζεται ποτέ. Αντίθετα, ο Ουζουνίδης και πιο οικονομικός είναι και γνωρίζει όλα τα χούγια του μεγαλομετόχου απ΄έξω κι ανακατωτά, έχοντας ήδη δύο προπονητικές θητείες στην Ξάνθη. Οσο για τις φημολογούμενες «τσαλακωμένες» σχέσεις του με τον τεχνικό διευθυντή της ακριτικής ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου; Μένει να αποδειχτεί αν πράγματι ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές! 


@    Δεν… σηκώνει το μνημονιακό ελληνικό πρωτάθλημα τον Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μέσος αγαπάει την Ελλάδα και την θεωρεί δεύτερη πατρίδα του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες οικονομικές θυσίες για τον επαναπατρισμό του. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται με το ακουστικό στο χέρι τις τελευταίες ημέρες, αναμένοντας πρόταση από σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι «εμίρηδες» δεν έχουν μνημόνια και το χρήμα ρέει άφθονο!
 


@    Μόνος του (σαν τον… κούκο) έρχεται ο Βίλιαν Φλουτ στο Βόλο. Χωρίς την κλασική κουστωδία (τιμ συνεργατών) που είθισται να συνοδεύουν τους προπονητές στις νέες ομάδες τους. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν ακολουθεί το μοντέλο των μόνιμων συνεργατών – συνοδών. Αντίθετα, μάλιστα, θεωρεί πως το εκάστοτε κλαμπ θα πρέπει να΄χει μόνιμους συνεργάτες στο τεχνικό τιμ, ανεξάρτητα από τις αλλαγές στην καρέκλα του χεντ – κόουτς. Νέα ήθη και έθιμα! 



@    Εχει «κλειδώσει» η παραμονή του Μιχάλη Γρηγορίου στην Κέρκυρα;. Ρωτάω, διότι όσο συνεχίζεται το «Μάπετ Σόου» στην «κόμισσα» με πρωταγωνιστές τους Χάρη Κουτσούρη και Γιώργο Λιμπάντση, τίποτα ας μην αποκλείουμε σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στο νησί των Φαιάκων. Ο μεγαλομέτοχος Κουτσούρης στηρίζει (μέχρι τελευταίας… ρανίδας) τον Ελληνα τεχνικό. Ο Λιμπάντσης όμως ο οποίος βάζει τα λεφτά στην ΠΑΕ, προσφέρει άραγε ανάλογη στήριξη, ή μήπως ακόμη το σκέφτεται…;

Δεν υπάρχουν σχόλια: