Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ξεκινάει η περιπέτεια της Super League για τη Νίκη Βόλου - Χωρίς τον Τζιώρα στην πρώτη «μάχη» του Καραϊσκάκη

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου το βράδυ του Σαββάτου (23/8) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.
 

Ο Χρήστος Τζιώρας των 18 γκολ στην περυσινή Football League, παραμένει στα «πιτς» και θα απουσιάσει από το ιστορικό ραντεβού (έπειτα από 48 χρόνια απουσίας) της θεσσαλικής ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 26χρονος επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, κάτι που έκανε τον τεχνικό των «κυανόλευκων» Βίλιαν Φλουτ να τον αποκλείσει από την αποστολή.
 

Η 19μελης αποστολή αποτελείται από τους  Ταΐρη, Ταμπάκη, Μαχλελή, Τσουκάνη, Ίβενς, Λάουξ, Κυζιρίδη, Σκούρτη, Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη, Ροζέριο, Σωτηράκο, Καρασαλίδη, Αργύρη, Κορέτα, Μέτσε, Κοτσαρίδη, Νικλητσιώτη και Μαρινάκη.
 

Από τον «λόχο» των καλοκαιρινών μεταγραφικών αποκτημάτων. εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Αργυρίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Σταμπολζίεφ, Αναστασόπουλος, Κανταρτζής και Δήμιζας.

Την Παρασκευή (22/8) εξάλλου, μια ημέρα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της καινούργιας σεζόν, πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: