Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Επανεξετάζεται (;) ο Λάζαρ στον Ατρόμητο

Ψηλό αμυντικό μέσο (στο στυλ του «Κινέζου» κι άλλοτε Περιστεριώτη Ματίας Ιγκλέσιας) εξακολουθούν να ψάχνουν στον Ατρόμητο στα «χασομέρια» του Σεπτεμβρίου κι όσο ο Κοστίν Λάζαρ κυκλοφορεί χωρίς ομάδα, παραμένει στην ατζέντα των «κυανόλευκων».

Ο Ατρόμητος αρέσκεται κλασικά και παραδοσιακά να συνεργάζεται ως επί το πλείστον με ξένους παίκτες, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν στο βιογραφικό τους ελληνική προϋπηρεσία και δεν έρχονται ως πρωτάρηδες στη δυτική όχθη.
 

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ρουμάνος μέσος «κουβαλά» στο CV τρία χρόνια συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως είναι δυνατός γνώριμος της ελληνικής πραγματικότητας έχοντας συν τοις άλλοις αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο όχι μόνο με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και την Εθνική Ρουμανίας.
 

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί εδώ και μέρες στον Ατρόμητο, χωρίς πάντως σε πρώτο χρόνο να κάνει το «κλικ» που έπρεπε στο τρίγωνο Σπανός – Αγγελόπουλος – Παράσχος, προκειμένου να κληθεί για μόνιμη εγκατάσταση στο Περιστέρι.
 

Δεδομένου όμως πως απέχουμε μόλις τρεις ημέρες (και κάτι… ψιλά) από την λήξη (και) του «υστερόγραφου» των μεταγραφών και τα περιθώρια πιέζουν όχι μόνο τον Ατρόμητο, αλλά και τον Λάζαρ που κινδυνεύει να παραμείνει στο «ράφι» τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, ίσως τα δεδομένα και οι ισορροπίες να αλλάξουν θεαματικά. 
 

Με λίγη καλή (και αμοιβαία) διάθεση συνεργασίας, όλα γίνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: