Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το «καρπούζι» του Europa League δεν «κόστισε» στον Asteras Tripolis!

Χωράνε δύο καρπούζια (ένα ελληνικό κι ένα ευρωπαϊκό) κάτω από την ίδια μασχάλη…; 

Στον Αστέρα Τρίπολης η απάντηση μέχρι πρότινος ήταν αρνητική, δεδομένου πως οι Αρκάδες πάθαιναν «μπλακ άουτ» με... φόντο τις αναμετρήσεις του Europa League. Μέχρι που έριξαν άγκυρα στα Χανιά...

  
Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη απέδειξε με τη νίκη επί του Πλατανιά στα Περιβόλια πως το (ευρωπαϊκό) πάθημα της έγινε μάθημα, χωρίς αυτή τη φορά το «καρπούζι» του Europa League να της «κοστίσει» βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε πως ο Αστέρας πριν από τον αγώνα ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κύπρο, είχε «πνιγεί» στη λίμνη των Ιωαννίνων γνωρίζοντας την ήττα (3-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 

Προϊόντος του χρόνου το ίδιο συνέβη και στο... pre game του αγώνα με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με την αρκαδική ομάδα να πίνει πικρό καφέ στην πλατεία στο ραντεβού της με τον Πανιώνιο και να γνωρίζει νέα ήττα (2-1).
 

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/9) ο Στάικος Βεργέτης και οι παίκτες του δεν την πάτησαν εκ νέου και με το πίσω μέρος του μυαλού στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης (2/10) με την Παρτιζάν, έφυγαν νικητές από τα Περιβόλια και το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: