Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τα «σκάγια» και η… δόξα! – Οξύτατη ανακοίνωση της ΕΠΟ εναντίον των «μετρ του ποδοσφαίρου» και στήριξη στον ακλόνητο Κλαούντιο Ρανιέρι!












Αστραψε και βρόντηξε η ΕΠΟ! Τα περισσότερα «σκάγια» από την οξύτατη ανακοίνωση της ομοσπονδίας με αποδέκτες τους «μετρ του ποδοσφαίρου» (όπως τους χαρακτηρίζει) οι οποίοι… τολμούν να αμφισβητούν την μακροημέρευση του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και να θεωρούν οριακά - καθοριστικά τα δύο επόμενα ματς για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού, κατέληξαν στο συνάδελφο Αντώνη Καρπετόπουλο με αφορμή ένα άρθρο (8/10) του στο sport24.gr. όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:


«Μολονότι στην ΕΠΟ ορκίζονται ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα Ρανιέρι ακόμα κι αν η Εθνική μας χάσει στην Φινλανδία, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως για τον κύριο Κλάουντιο τα δυο ματς που έχει μπροστά του στο επόμενο δεκαήμερο είναι καθοριστικά.


 Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, πριν την πρόσληψη του Ιταλού, είχαν προηγηθεί συζητήσεις με πολλούς ξένους προπονητές: οι ατζέντες των υπευθύνων της ΕΠΟ είναι γεμάτες τηλέφωνα».




Παρεμπιπτόντως, ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» εξέπεμψε στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος αλλά μία ημέρα νωρίτερα (7/10) από το άρθρο του συναδέλφου, σε ρεπορτάζ που έφερε τον τίτλο «Ολα ανοιχτά για Ρανιέρι» και τον υπότιτλο «βαρόμετρο» τα δύο επόμενα ματς για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής ομάδας» αναλύοντας τους λόγους (αγωνιστικούς και όχι μόνο) για τους οποίους ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται με το «καλημέρα» σε δύσκολη θέση και πως φτάσαμε στο σημείο να΄χουν αποκτήσει χαρακτήρα «τελικών» τα δύο προσεχή παιχνίδια με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία.
 

Ετσι ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» προϊόντος του χρόνου «κέρδισε»μια θέση στους «μετρ του ποδοσφαίρου», όχι όμως και τα «σκάγια» και τη «δόξα» του Αντώνη Καρπετόπουλου. Ας είναι. Συμβαίνουν κι αυτά στο μαγικό και όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 

Και για ιστορικούς λόγους ιδού και η σχετική (και εξαιρετικά αφιερωμένη) ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας επισημαίνονται τα εξής: «Ο κύριος Καρπετόπουλος και οι υπόλοιποι “μετρ” του ποδοσφαίρου μπορούν ν ασχολούνται όσο θέλουν με τον κ. Ρανιέρι στην προσπάθεια τους να παίξουν παιχνίδια μάνατζερς. 

Και μπορούν να ελπίζουν ότι η ΕΠΟ θ’ απολύσει τον κύριο Ρανιέρι αναλόγως των αποτελεσμάτων των δυο ερχόμενων αγώνων της Εθνικής Ομάδας. Δικαίωμά τους. Το βέβαιο είναι ότι ο Ρανιέρι δεν υπάρχει περίπτωση (δια ευνοήτους λόγους) ν’ ασχοληθεί με τον Καρπετόπουλο και τους υπόλοιπους».

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (9/10)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: