Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ο Χορστ Χελντ… τράβηξε το αυτί του Κυριάκου Παπαδόπουλου!






«Θα ήθελα να του δείξω (σ.σ.: του Γενς Κέλερ) τι μπορώ να κάνω αλλά είναι κρίμα που δεν είναι πια στη Σάλκε. Χωρίς αυτόν η Σάλκε νομίζω πηγαίνει καλύτερα» και «η ποιότητα της Σάλκε με τη Λεβερκούζεν είναι ίδια. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η Λεβερκούζεν έχει έναν κορυφαίο προπονητή».
 

Αυτές ήταν οι (ενοχλητικές και άκομψες για τους Βασιλικούς Μπλε) δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου μετά τον αγώνα της Λβερκούζεν με τη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, παιχνίδι στο οποίο ο διεθνής αμυντικός σημείωσε το 2-0, και πριν από το σαββατιάτικο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα που αγωνίζεται και σε αυτήν που ανήκει. 

Aμεση η απάντηση από τη Σάλκε, δια στόματος Χορστ Χελντ.

«Αυτή τη στιγμή είναι δανεικός και θα επιστρέψει. Από τη στιγμή που όλα αυτά είναι ευαίσθητα νομίζω ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να επικεντρωθεί στα ουσιώδη. 

Για εμάς είναι σημαντικό ο Παπαδόπουλος να κάνει πολλά παιχνίδια στη Λεβερκούζεν. Αυτό ήταν το πλάνο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα επιστρέψει και θα συνεργαστεί ξανά με άτομα που υπάρχουν ήδη.
 

Θα ήταν καλό να μην δημιουργηθεί η κατάσταση στην οποία θα πρέπει να αρχίσει η συνεργασία μας αρνητικά. Για αυτό και θεωρώ ότι είναι λάθος να εκφράζεις τι έγινε στο παρελθόν. 

Είναι πάντα σημαντικό να αρχίζεις από τον εαυτό σου και να αναρωτιέσαι ‘τι έκανα λάθος;’ Και μετά να εκφράζεσαι για τους άλλους», το σχόλιο του μάνατζερ της πρώην –και μελλοντικά ξανά νυν- ομάδας του «Πάπα» στο Sky!




Πηγή: www.e-soccer.gr





http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: