Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο Χρυσόστομος της πλατείας!

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα και οι παλιές οικονομικές «αμαρτίες» που… κυνηγούν τον «μνημονιακό» Πανιώνιο.

Ο... τελευταίος (αν και βαστάει δύο χρόνια) ανοιχτός και διαμαρτυρόμενος λογαριασμός, ακούει στο όνομα Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.
  
Οπως ασφαλώς θα΄χετε πληροφορηθεί,ο άλλοτε τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων», ετοιμάζεται να τραβήξει το σχοινί στα άκρα (αν δεν το΄χει ήδη κάνει κιόλας) από την στιγμή που στη Νέα Σμύρνη έπαψαν από τον περασμένο Απρίλιο - σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει - να πληρώνουν τις δόσεις της διακανονισμένης οφειλής των δεδουλευμένων χρημάτων του.

Τι πράγμα...; Ξεχάσατε ποια σεζόν και για πόσο καιρό κυκλοφορούσε ο Μιχαηλίδης με σορτσάκι και γάντια στην πλατεία...;

Εδώ είμαστε εμείς για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη και να θυμίσουμε πως αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2011-12, προερχόμενος τότε από την Λάρισα. 

Παρεμπιπτόντως μετά την σύντομη θητεία του στον Πανιώνιο, έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε άλλη ομάδα σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών και προϊόντος του χρόνου κρέμασε τα γάντια του.
 

Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε σε 4 αγώνες πρωταθλήματος και 1 Κυπέλλου, χωρίς όμως να εισπράξει τα συμφωνηθέντα δεδουλευμένα χρήματα του, κάτι που αναπόφευκτα τον οδήγησε σε δικαστικά διαμάχη με τους «κυανέρυθρους», διεκδικώντας τα δεδουλευμένα (και μόνο, χωρίς τόκους) χρήματά του. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Δύο χρόνια μετά την αποχωρήσή του από την πλατεία, αποτελεί ένα ακόμη σοβαρό οικονομικό «αγκάθι» για τη διοίκηση του Πανιωνίου. 

http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: