Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο «παγκίτης» Μάντζιος και η απουσία του «κάπτεν» και εμψυχωτή Κώτσιου!

Ο Λεβαδειακός παρά την ήττα παρουσίασε σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης στη Βέροια, αν κι εν τέλει «προδόθηκε» από την άμυνά του. 

Οσον αφορά πάντως ειδικότερα τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο 31χρονος επιθετικός κι έχασε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα κι «άκαπνος» παραμένει έπειτα από 5 συμμετοχές στη φετινή Superleague και τον και τον αρχηγό της ομάδας Ηλία Κώτσιο δεν είχε δίπλα του (στη Βέροια) να τον εμψυχώνει. 

Ο Μάντζιος δεν συμπεριλήφθηκε στους 11 αρχικούς εκλεκτούς του Σάββα Παντελίδη στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Βέροια, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί κι ως ένα μήνυμα δυσαρέσκειας του Ελληνα τεχνικού για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του έμπειρου επιθετικού.
 

Ο Σοτέλο έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα μόλις 12 λεπτά της  συμμετοχής του ως αλλαγή στο παιχνίδι, ο Μάντζιος απλά προστέθηκε στους θεατές της αναμέτρησης και πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο στις μέχρι τώρα φτωχές και κατώτερες των προσδοκιών εμφανίσεις της τρέχουσας σεζόν.
 

Σημειωτέον πως στη Βέροια ήταν η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, που ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα. 

Το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη την 2η αγωνιστικήμ με τον Ελληνα φορ να μπαίνει ως αλλαγή στο ματς με την έναρξη του β΄ημιχρόνου.

Παρεμπιπτόντως, στην Τρίπολη υπήρχε δίπλα του ο αρχηγός της ομάδας Ηλίας Κώτσιος να τον εμψυχώνει, όχι όμως και στη Βέροια, από την στιγμή που ο «κάπτεν» των Βοιωτών έμεινε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους από τον Σάββα Παντελίδη. Συμβαίνουν κι αυτά...

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: