Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Ξεχαρμανιάζουν» με το «El Trakiko» στην Κομοτηνή

Μια καλή ευκαιρία να πάρουν «τζούρες» από Πανθρακικό, αποτελεί για τους φίλους της ομάδας από την Κομοτηνή το «El Thrakiko» του Σαββάτου (11/10) με την Ξάνθη.
 

Κι αυτό δεδομένου πως έπειτα από την «μετακόμιση» της 6ης αγωνιστικής στις 3 Δεκεμβρίου, η ομάδα του Ακη Μάντζιου θα παίξει ξανά σε επίσημο ματς ενώπιον του κοινού της  στις 3 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, «El Thrakiko» πίτσα, μπύρα και ΤV!

Ο Πανθρακικός θα δώσει τρία παιχνίδια εκτός έδρας με αντιπάλους τη Νίκη Βόλου (18/10) τον Παναιτωλικό (26/10) και τον Αρρόμητο (29/10) για τον θεσμό του Κυπέλλου.
 

Ετσι το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (11/10) με την γειτόνισσα Ξάνθη αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους φίλους του να «ξεχαρμανιάσουν» και να… θυμηθούν την αγαπημένη τους ομάδα, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Κομοτηνή στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 24 Σεπτεμβρίου.
 

Συν τοις άλλοις βέβαια, το φιλικό με την Ξάνθη έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεδομένου πως θα διεξαχθεί στη μνήμη του Σάββα Κεκλίκογλου ο οποίος «έφυγε» προ ημερών από τη ζωή και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής. 

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: