Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο...σύντεκνος Μοχάμεντ Γιουσούφ του Εργοτέλη στο «France Football»!

Μεγαλεία για τον Μοχάμεντ Γιουσούφ. Ο 25χρονος επιθετικός του Εργοτέλη παραχώρησε συνέντευξη στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό περιοδικό «France Football»για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

H προδημοσίευση της συνέντευξης ανέβηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, με τον άσο του Εργοτέλη να μιλάει  για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τη μετακίνηση από τη Γαλλία στην Ελλάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα, τις προτάσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι, την προσαρμογή του στο Ηράκλειο.
 

Ιδού κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης

«Ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή, γιατί ήταν ένα νέο πρωτάθλημα και μια νέα χώρα. Στα πρώτα παιχνίδια δυσκολεύτηκα, αλλά ξεπέρασα τα προβλήματα, πέρα από αυτό της επικοινωνίας. Για να παραγγείλω σε ένα εστιατόριο χρειάζομαι τη νοηματική. Ευτυχώς η σύζυγός μου μιλά αγγλικά. Πάντως στην ομάδα υπάρχουν παίκτες από πολλές διαφορετικές εθνικότητες.

Αρχίσαμε άσχημα τη σεζόν, ο προπονητής απολύθηκε και με τον καινούριο πάμε καλύτερα. Πάντως το πρόγραμμα δεν μας βοηθά να ανέβουμε στη βαθμολογία, γιατί παίξαμε με Ολυμπιακό και Ατρόμητο, ενώ τώρα έχουμε τον αήττητο ΠΑΟΚ στην έδρα μας,

Είχα προτάσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά προτίμησα τον Εργοτέλη για μια διαφορετική εμπειρία. Ένα πολύ θετικό στοιχείο είναι ο καιρός και δεν μένω μακριά από τη θάλασσα. Στη Γαλλία εκεί που έμενα δεν έβλεπες συχνά γαλάζιο τον ουρανό. Εδώ είναι ωραία».



http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: