Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

My name is Kyle. Kyle Lafferty! – «Παλιόφιλος» του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Τζενάρο Γκατούζο, ο Βρετανός – «007», χτύπησε και «γυάλισε» στα παιδιά του Πειραιά στο «Γ. Καραϊσκάκης»











Οταν ο συγγραφέας Ιαν Φλέμινγκ «γεννούσε» τον θρυλικό Βρετανό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, ασφαλώς και δεν είχε στο μυαλό του έναν υψηλόσωμο τύπο ονόματι Κάιλ Λάφερτι.
 

Να, όμως, που ο Βορειοϊρλανδός φορ, βάδισε στα χνάρια του Βρετανού κατασκόπου το βράδυ της Τρίτης (14/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 

«Το όνομά μου είναι Μποντ. Τζέιμς Μποντ» έλεγε ο «μίστερ - 007» κι αφού έπαιρνε το όπλο του, καθάριζε την… μπουγάδα. Ε, το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Λάφερτι στο Φάληρο.
 

Αφού συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους Ελληνες διεθνείς, εν συνεχεία έβγαλε το «45άρι» του και εκτέλεσε την Εθνική μας ομάδα, αποτελώντας τον «σημαιοφόρο» της νίκης των Βορειοϊρλανδών.
 

Συστήθηκε γράψαμε πιο πάνω…; Μμμμ, όχι ακριβώς ή πιο σωστά, δεν συστήθηκε για πρώτη φορά σε όλους τους παροικούντες την ποδοσφαιρική Ελλάδα, δεδομένου πως κάποιοι δικοί μας γνωρίζονται μαζί του απ΄τα παλιά.

Και δεν εννοούμε μόνο τον Τζενάρο Γκατούζο, με τον οποίο συνυπήρξε στην ελβετική Σιόν και την ιταλική Παλέρμο, την εποχή που ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα.
 

Ο 27χρονος επιθετικός είχε προταθεί τόσο το φετινό καλοκαίρι, όσο και το περασμένο σε δύο ελληνικές ομάδες (!) και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.
 

Ωστόσο όπως αντιλαμβάνεστε, τόσο στον Πειραιά, όσο και στην Τούμπα δεν έκανε το «κλικ» που θα έπρεπε, προκειμένου στα επιτελεία των δύο ομάδων να εξετάσουν σοβαρά την προοπτική της απόκτησής του και να περάσουν στο «παρασύνθημα».  
 

Ετσι, κατέληξε στην Νόργουιτς και στην... ταπεινή Τσάμπιονσιπ, γράφοντας μέχρι τώρα στο κοντέρ 2 γκολ σε 9 παιχνίδια με τα «καναρίνια».
 

Κι αν στον ΠΑΟΚ οι εντυπώσεις τους από την εμφάνιση του «παλιόφιλου» Βορειοϊρλανδού φορ παραμένουν απόρρητες και για εσωτερική… κατανάλωση, από Πειραιά μεριά η στήλη «αλίευσε» φρέσκο πράγμα. 

Ο λεγάμενος «γυάλισε» σε αρκετούς από τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι παρακολούθησαν live τα κατορθώματά του κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο «Καραϊσκάκης», με ό,τι ασφαλώς ενδεχομένως μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο για το μέλλον.
 

Εδώ που τα λέμε, το παλικάρι και το σουτ διαθέτει από μακριά, και την κεφαλιά και «μυρίζεται» το γκολ και τοποθετείται σωστά στην περιοχή, χαρακτηριστικά που συνθέτουν το αγωνιστικό προφίλ ενός φορ κλάσης.
 

Σημειωτέον, πως το συμβόλαιό του με την Νόργουιτς λήγει το καλοκαίρι του 2017, ενώ η χρηματιστηριακή αξία του σύμφωνα με το transfermarkt.de κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ. Μμμμ…


  

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (16/10)















http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: