Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στο top 10 οι «Ιταλοί» Καρνέζης και Μανωλάς





Στην πρώτη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Euro 2016, στις αρχές του Σεπτέμβρη, στο Καμπιονάτο είχε διεξαχθεί μόλις η πρώτη αγωνιστική.
 

Από τότε μέχρι την περασμένη Κυριακή που ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική με το Φιορεντίνα - Ιντερ, βγήκαν αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα.
 

Τουλάχιστον για την ιστοσελίδα «bleacherreport», που έψαξε να βρει τους δέκα που έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Και (σιγά που δεν θα το πιστέψετε) υπάρχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση.
  Στο νούμερο 10 με τον Ορέστη Καρνέζη της Ουντινέζε και στο νούμερο 2 –ανάθεμα τον Νο 1 Τέβες - με τον Κώστα Μανωλά της Ρόμα!
 

«Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας είναι η σωτήρια μηχανή ανάμεσα στα δοκάρια και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Ουντινέζε είναι τέταρτη στη βαθμολογία, με μόλις μία ήττα! Ο Καρνέζης έπαιξε δανεικός πέρυσι στη Γρανάδα όπου εντυπωσίασε με τα φανταστικά ρεφλέξ του.
 

Τώρα που τα πηγαίνει τόσο καλά στην Ουντινέζε, κάποιος πρέπει να αναλογιστεί πότε ο νεαρός και εξαιρετικός τερματοφύλακας Σιμόνε Σκουφέτ θα πάρει χρόνο για να συνεχίζει να βελτιώνεται. 

Οπως έχουν τα πράγματα, ο Καρνέζης είναι ο πιο εντυπωσιακός τερματοφύλακας αυτή τη σεζόν», αναφέρει το διθυραμβικό κείμενο για τον γκολκίπερ της Εθνικής μας.

Τι λέει το δημοσίευμα για τον Μανωλά; «Αφήστε στην άκρη την ανόητη κόκκινη κάρτα που πήρε εναντίον της Γιουβέντους που θα κοστίσει στον Έλληνα αμυντικό τιμωρία δύο αγωνιστικών, ο Μανωλάς είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στην Ιταλία από τη μέρα που η Ρόμα τον απέκτησε για να αντικαταστήσει τον Μεχντί Μπενατιά.
  
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ακόμη μόλις 23 χρόνων και έχει μεγάλο ρυθμό για να επιστρέφει στην άμυνα καθώς και άριστη αναμονή και συγχρονισμό των τάκλιν του.

Ο Μανωλάς είναι πολύ επιθετικός, πηγαίνει πάντα για το ξαφνικό ‘χτύπημα’ και συνήθως τα καταφέρνει πολύ καλά. Όπως έχουν μέχρι τώρα τα πράγματα, αποδεικνύεται η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού».

Πηγή: www.e-soccer.gr





http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: