Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Χριστόπουλος Vs Χριστοβασίλης στα Περιβόλια!

Ματς με... γούστα και ιδιαιτερότητες για τον Γιάννη Χριστόπουλο, αυτό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου (1/11) στα Περιβόλια.

Για πρώτη φορά στη φτωχή καριέρα του σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών, ο τεχνικός του Πλατανιά θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
 

Και όχι με μια οποιαδήποτε άλλοτε ομάδα του, αλλά κόντρα σε αυτήν που «έφτιαξε» το προπονητικό όνομά του και την οδήγησε στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, άσχετα αν αυτή δεν πήρε ποτέ σάρκα και οστά, αφού η ευρωπαϊκή έξοδος – ελέω μη αδειοδότησης – έμελλε να βυθιστεί στα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι.
 

Ο 42χρονος προπονητής αποχώρησε το καλοκαίρι του 2013 από τα Γιάννενα με το ευρωπαϊκό παράσημο ραμμένο στην στολή του, όχι όμως και με τις… ευχές του Γιώργου Χριστοβασίλη και των στενών συνεργατών του.
 

Η προτίμησή του στην ουκρανική Ταβρίγια και η πρόκληση του εξωτερικού (μαζί με ένα... φουσκωμένο συμβόλαιο) είναι κάτι που ακόμη και σήμερα δεν του συγχωρεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ.
 

Κάτι που ασφαλώς και φτάνει και περισσεύει από μόνο του, για να κάνει ιδιαίτερο και ξεχωριστό το μεταξύ τους ραντεβού (και των δύο ομάδων) στα Πηγάδια. Αχ αυτές οι αναμνήσεις!   

http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: