Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ποιος Αναστασίου; Ο «50άρης» Ρικάρντο Φερέιρα!





Πόσες έφαγε ο Γιάννης Αναστασίου για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; 

Δέκα μέρες; Προσθέστε άλλες 18.240 (!) για να μάθετε πώς αισθάνεται ο Ρικάρντο Φερέιρα!


Ο 28χρονος Πορτογάλος αμυντικός της Φουτεμπόλ Κλούμπε (ομάδα της τέταρτης κατηγορίας) δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη SC Worb αλλά κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο αφού τιμωρήθηκε με 50 χρόνια αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο!
 

Ο Φερέιρα βρισκόταν στον πάγκο και μετά τη λήξη του αγώνα –ήττα της ομάδας του με 1-0- κλώτσησε την μπάλα από τα νεύρα του με συνέπεια αυτή να βρει τον διαιτητή στο πρόσωπο καθώς αυτός πήγαινε προς τη φυσούνα ενώ στη συνέχεια του πέταξε νερό και τον έβρισε!
 

«Δεν θέλουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημά μας. Δυστυχώς, συναντάμε τέτοιες περιπτώσεις μία κάθε χρόνο», δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, Ρόμπερτ Μπράιτερ.
 

«Περίμενα ένα ή δύο χρόνια το πολύ. Αλλά 50 χρόνια; Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν είχε «φάει» 45 αγώνες επειδή είχε επιτεθεί και βρίσει αντίπαλο και διαιτητές ενώ το 2009 είχε απουσιάσει 12 μήνες από τα γήπεδα επειδή είχε τραβήξει τη σφυρίχτρα από το στόμα του διαιτητή!
 

Αυτή τη φορά τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό, αλλά επειδή το κομπιούτερ στο σύστημα χρειαζόταν μια ημερομηνία για τη λήξη της ποινής, μπήκε αυτή της 5ης Ιουνίου 2064, όταν θα είναι 78 χρόνων! Καλά γεράματα, που λένε…

Πηγή: www.e-soccer.gr





http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: