Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η απεσταλμένη του Ιβάν στην εκδήλωση των επίσημων αποκαλυπτηρίων του «pontos - news.gr» και το τετ α τετ με τον «Τίγρη»!

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να μην κατάφερε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να δώσει το παρών στην λαμπρή εκδήλωση του νέου διαδικτυακού σπιτιού των προσφύγων («pontos – news.gr») που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (4/11) στο «θέατρο Παλλάς» στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο φρόντισε κι έστειλε την απεσταλμένη του. Και το όνομα αυτής, Σόνια Σαββίδη!

Κομψή και πρόσχαρη η νεαρή δικηγόρος και ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ακολουθεί τον ομογενή επιχειρηματία σχεδόν σε όλες τις κρίσιμες συναντήσεις του με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του τόπου, εκτελώντας κατά βάσει χρέη μεταφράστριας και συμβούλου.
 

Ο Ιβάν Σαββίδης, άρρηκτα συνδεδεμένος με τις προσφυγικές ρίζες και τον ποντιακό Ελληνισμό, όπως προαναφέραμε δεν κατάφερε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να παραβρεθεί στα επίσημα «αποκαλυπτήρια» της νέας ενημερωτικής, ιστορικής και πολιτισμικής διαδικτυακής πύλης (pontos – news.gr) του προσφυγικού ελληνισμού.
 

Η ανιψιά του Σόνια εκπροσώπησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μετέφερε τους ποντιακούς χαιρετισμούς του στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη  (στηρίζει θερμά το εγχείρημα) με τον οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: