Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Το προπονητικό «report» του Κομπότη για τον Γιάννη Χριστόπουλο

Ουκ ολίγοι προπονητές έχουν περάσει από τα… χέρια του Γιάννη Κομπότη επί των ημερών του στον Λεβαδειακό. Ελληνες, ξένοι, έμπειροι και πρωτάρηδες.
 

Λογικό είναι λοιπόν ο ιδιοκτήτης βοιωτικής ΠΑΕ να΄χει αποκτήσει μια άλφα εμπειρία και να΄χει διαμορφώσει ένα report, όχι μόνο για τους προπονητές οι οποίοι «παρέλασαν» από τη Βοιωτία, αλλά και για τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν φόρεσαν μέχρι σήμερα την προπονητική φόρμα του Λεβαδειακού.
 

Ενας εξ αυτών και ο τεχνικός του Πλατανιά Γιάννης Χριστόπουλος, αντίπαλος του Λεβαδειακού στην επόμενη στροφή της Superleague. To «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες…

Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού κι παλιά «καραβάνα» των ελληνικών γηπέδων, διατηρεί θετική άποψη για τον νεαρό τεχνικό του Πλατανιά και τον θεωρεί μάλιστα ως έναν από τους ανερχόμενους Ελληνες προπονητές.
 

Κι όχι μόνο φυσικά επειδή στις δύο μέχρι τώρα συναντήσεις τους, την εποχή που ο 42χρονος τεχνικός εργαζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να κερδίσει έχοντας μια ήττα και μια ισοπαλία.
 

Φυσικά μετά από το νέο κυριακάτικο( 9/11) ραντεβού τους στο πλαίσιο του αγώνα Λεβαδειακός – Πλατανιάς, ο Κομπότης θα΄χει την ευκαιρία για ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο report σχετικά με τα «κυβικά» του κόουτς Χριστόπουλου.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: