Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Υπερήφανη πώληση στον Πανιώνιο! – Ευρουλάκια από σύλλογο του εξωτερικού, φέρνει ο… Αγιος Βασίλης στη Νέα Σμύρνη!

















Ο Αγιος Βασίλης λυπήθηκε τον «μνημονιακό» ΟΦΗ και του έστειλε (ως πρόωρο πρωτοχρονιάτικο δώρο) τους Ιταλούς επενδυτές στο Ηράκλειο.

Φτάνει βεβαίως οι γείτονες έπειτα από την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου και τις πρώτες τσικουδιές στο Ηράκλειο, να μην μείνουν εκεί, αλλά να προχωρήσουν στο… παρασύνθημα αποκτώντας τον έλεγχο της κρητικής ΠΑΕ. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Εκτός όμως από τον ΟΦΗ, υπάρχουν κι άλλες σουπερλιγκάτες ΠΑΕ οι οποίες έχουν στείλει το δικό τους γράμμα στον... κυριούλη από την Καισαρεία κι αναμένουν το δικό τους δώρο.

Στον μνημονιακό Πανιώνιο όπου επίσης υπάρχουν μεγάλες οικονομικές ανάγκες, εκείνο που τους ενώνει με τον ΟΦΗ είναι το πρόσφατο τελεσίγραφο της Superleague, σύμφωνα με το οποίο μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, θα πρέπει να΄χουν αποσύρει την προσφυγή τους απ΄ τα πολιτικά δικαστήρια για την υπαγωγή τους σε άρθρα του πτωχευτικού κώδικα.

Ηδη, το πρώτο φρένο του Πανιωνίου (σχετικά με το «106») έχει ήδη πατηθεί, δεδομένου πως οι «κυανέρυθροι» έχουν αποσυρθεί από την αίτηση υπαγωγή στο συγκεκριμένο άρθρο για αθλητικούς σκοπούς και οσονούπω το ίδιο θα κάνουν και για τα χρέη προς το Δημόσιο. 

Σε κάθε περίπτωση όμως και προκειμένου οι διοικούντες την νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ να καταφέρουν να πετύχουν τους απαραίτητους διακανονισμούς, χρειάζονται «ζεστό» χρήμα.

Κι επειδή στην προκειμένη περίπτωση δεν φαίνονται στον ορίζοντα Ιταλοί (όπως συμβαίνει εσχάτως στον ΟΦΗ) ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας επενδυτής, η «υπερήφανη πώληση» ενός ποδοσφαιριστή του οποίου η μετοχή κάνει «γκελ» στις αγορές, φαντάζει ως η επικρατέστερη κι αν θέλετε η πιο ρεαλιστική λύση.

Πόσω μάλλον τώρα που εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από ξένο σύλλογο για ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου και οι συζητήσεις όχι απλά έχουν προχωρήσει, αλλά βρίσκονται και λίγα βήματα πριν απ΄την τελική συμφωνία!

Τι πράγμα…; Ποιος είναι ο παίκτης που θα κληθεί – εφόσον όλα πάνε καλά και φτάσει η ιστορία μέχρι τέλος - να ετοιμάσει βαλίτσες για άλλες πολιτείες...;

Δεν είναι και πολλοί εδώ που τα λέμε οι υποψήφιοι, αν ρίξουμε μια προσεχτική ματιά στο ρόστερ της ομάδας. Μετρημένοι και μάλιστα στα δάχτυλα του ενός χεριού…

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (23/12)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: