Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Το… άκυρο του «Φαίακα» Μιχάλη Γρηγορίου στον ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο τεχνικός της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου να μην έχει στο βιογραφικό του προϋπηρεσία στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η κυριακάτικη (14/12) επίσκεψη στην Τούμπα, θα του ξυπνήσει αναμνήσεις, αντικρίζοντας τον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Το «Marca – SL», έχει τις λεπτομέρειες.

Τον Οκτώβριο του 2011, ο Μιχάλης Γρηγορίου βρισκόταν σε συζητήσεις με τον συγχωρεμένο πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη για την μεταξύ τους συνεργασία, με την προϋπόθεση πως τα «Λιοντάρια» δεν θα κατάφερναν να συμμετέχουν από το… παράθυρο στη Super League και παρέμενε σε ισχύ ο υποβιβασμός τους στην Football League. 
Εκείνη την περίοδο λοιπόν, Ελληνας μάνατζερ (του οποίου ο… λόγος του και οι πελάτες του περνούσαν στον ΠΑΟΚ) πρότεινε στον κόουτς την προοπτική της μετακόμισής του στην Τούμπα. 


Οχι ως πρώτος προπονητής, αλλά ως ασίσταντ κόουτς και άμεσος συνεργάτης του τότε τεχνικού του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι.
 

Το μάτι του Γρηγορίου έλαμψε (σε πρώτο χρόνο) στην ιδέα της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όταν τα έβαλε κάτω και το σκέφτηκε καλύτερα, επέλεξε να ακολουθήσει τη σοφή λαϊκή ρήση, «κάλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη».
 

Ετσι ο νυν τεχνικός της Κέρκυρας έριξε...άκυρο τότε στον ΠΑΟΚ και έπειτα από δύο μήνες ανέλαβε το τιμόνι του Πανσερραϊκού. Αυτά, για την ιστορία.


http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: