Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Παιχνίδι» Ολυμπιακού και με τον αδερφό του Aλαν Πουλίδο

 Τα μεξικανικά Μέσα, επικαλούμενες πηγές κοντά στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον να αποκτήσει και τον Αρμάνδο Πουλίδο, μεγαλύτερο αδερφό του Άλαν!

Τη στιγμή που ο Άλαν Πουλίδο πωλείται αντί δέκα εκατομμυρίων, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, ο Μεξικανός επιθετικός ετοιμάζει (δεν έχει βαρεθεί τόσους μήνες;) βαλίτσες για την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.
 

Η επιτροπή επίλυσης διαφορών της μεξικανικής ομοσπονδίας αποφάνθηκε προ ημερών πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον μεξικάνικο σύλλογο, εντούτοις η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα πάει την υπόθεσή του στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει –μέχρι να βγει η οριστική απόφαση, μπορεί και σε έναν χρόνο!- να πάρει προσωρινή άδεια για να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.
 

Μάλιστα, τα μεξικανικά Μέσα, επικαλούμενες πηγές κοντά στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον να αποκτήσει και τον Αρμάνδο Πουλίδο, μεγαλύτερο αδερφό του Άλαν!
 

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός αγωνιζόταν στην Κορεκαμίνος, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του Μεξικού, τώρα είναι χωρίς σύλλογο και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον μικρότερο αδερφό του στο υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα…

Πηγή: www.e-soccer.gr





http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: