Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Με Γιάννη Βλάχο (αντί Βρύζα) ο ΠΑΟΚ στο Wyscout στο «Εmirates Stadium» – Στο παγκόσμιο φόρουμ (και) η Ξάνθη με απεσταλμένο τον Γιάννη Παπαδημητρίου







Στις 9 Δεκεμβρίου το «Marca – SL» αποκάλυψε πως ο Ζήσης Βρύζας (ΠΑΟΚ) και ο Γιάννης Παπαδημητρίου (Ξάνθη) ετοιμάζουν βαλίτσες για το Λονδίνο, έχοντας κάνει κράτηση για το παγκόσμιο φόρουμ του Wyscout στο «Emirates Stadium»( 16 -17/12). 

Ο εκπρόσωπος της Ξάνθης αποδείχτηκε συνεπής στο ραντεβού του και έδωσε το παρών την πρώτη ημέρα του φόρουμ, όχι όμως και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος έστειλε αντ΄αυτού τον σκάουτερ του συλλόγου Γιάννη Βλάχο, τον οποίο περιμένει μπόλικη δουλειά στο Λονδίνο...


Στην αγγλική πρωτεύουσα διεξάγεται το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου το παγκόσμιο φόρουμ Wyscout στο επιβλητικό «Emirates Stadium».

Πρόκειται για την καθιερωμένη κοινή συνάντηση εκπροσώπων μελών ομάδων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και ενός πριβέ κλαμπ FIFA Agents (μάνατζερ).

Να θυμίσουμε πως το Wyscout είναι μια ιταλική ιστοσελίδα μέσω της οποίας οι ομάδες που γίνονται (επί πληρωμή) μέλη, μπορούν να «σκανάρουν» παίκτες από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, παρακολουθώντας εκτός από τα βιογραφικά και τις επιδόσεις τους σε αγώνες που έχουν βιντεοσκοπηθεί.

Οι προσκεκλημένοι στο φόρουμ ανταλλάσουν απόψεις σχετικά με πιθανές αγοραπωλησίες παικτών, ενώ γίνονται και συζητήσεις περί πιθανής συνεργασίας ομάδων, συλλόγων, μάνατζερ και ούτω καθ΄εξής.
 

Οπως προαναφέραμε η Ξάνθη εκπροσωπείται από τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και ο ΠΑΟΚ όχι από τον Ζήση Βρύζα όπως αρχικά είχε δηλωθεί, αλλά από τον σκάουτ του «Δικεφάλου του Βορρά» Γιάννη Βλάχο.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συμμετοχή τους για πρώτη φορά στο Wyscout, κέντρισε σε τέτοιο βαθμό το ενδιαφέρον ομάδων και ατζέντηδων που ο Ζήσης Βρύζας είχε ήδη δεχτεί περίπου 80 κλήσεις (!) από άλλους συμμετέχοντες στο φόρουμ. Ανάσα δεν θα πάρει ο Γιάννης Βλάχος.



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: