Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Υπέγραψε στην Αλ Ιτιχάντ ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν!




Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το 2015 για τον Βίκτορ Πιτσούρκα και τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν!

  
Ο πρώτος έπεισε τη διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ να βάλει το χέρι στην τσέπη και να αρχίσει να φέρνει παίκτες -ανάμεσα στα ονόματα έχει παίξει πολύ και ο Ρατς του ΠΑΟΚ- και ο δεύτερος κάλυψε τα οικονομικά «θέλω» του στην αναγεννημένη... δύση στην καριέρα του.

Ο καλύτερος παίκτης του ρουμανικού ποδοσφαίρου για το 2014 και κάποτε παίκτης του Παναθηναϊκού, υπέγραψε -έξι μήνες προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Στεάουα Βουκουρεστίου- συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι χρόνου με ετήσιες απολαβές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ με τον αραβικό σύλλογο. 

Μάλιστα, η μεταγραφή αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες, αφού οι Άραβες προσφέρουν περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ στον φυλακισμένο ισχυρό άντρα των πρωταθλητών Ρουμανίας, Τζίτζι Μπεκάλι, για να αποκτήσουν από τώρα τον «Λούτσι» και όχι από το καλοκαίρι του 2015, χωρίς να δώσουν ευρώ... 


Και αυτή είναι μόνο η αρχή για τον Πιτσούρκα, καθώς τα αραβικά Μέσα αναφέρουν ότι εντός ημερών την ίδια διαδρομή θα κάνει και ο Λούκας Σουκάλα, ο Πολωνός αμυντικός της Στεάουα! 


Τα καλύτερα δώρα στους... οπαδούς του συλλόγου για τον εορτασμό των 88 ετών από την ημερομηνία ίδρυσής του! 4 Ιανουαρίου 1927...

Πηγή: www.e-soccer.gr




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: