Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τον φάκελο του «Φαίακα» Μάθιου Γκόμες εξετάζει ο Παναθηναϊκός!

Ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο «καλοκαιρινός» Νίκος Καλτσάς, αποτελούν - μέχρι τώρα - τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού από το εγχώριο παζάρι κι έπεται συνέχεια.
 

Τις πρώτες ματιές στον Γάλλο αμυντικό Μάθιου Γκόμες της Κέρκυρας, διαδέχεται η προσεχτική μελέτη του φακέλου του και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL», παραμένει ανοιχτή η προοπτική να μεταπηδήσει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής από το νησί των Φαιάκων στο Κορωπί.


Γεννηθείς στις 6-3-1985 ο «βιονικός» Μάθιου Γκόμες (δεδομένου πως δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής με τη φανέλα της Κέρκυρας στις 16 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος) αγωνίζεται με την «κόμισσα» από το καλοκαίρι του 2013.
 

Πρωτοήρθε στη χώρα μας ένα χρόνο νωρίτερα για λογαριασμό του Φωκικού, ενώ πιο παλιά έπαιξε στην Ισπανία( Σοσιεδάδ Β΄, Σαλαμάνκα, Ρεάλ Ουνιόν,) και την Ιταλία ( Γιούβε Στάμπια, Σανρεμέσε, Απρίλια).
 

Τον περασμένο μήνα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «corfusrports.gr» τον έφερνε να΄χει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, χωρίς να υπάρχει τότε κάτι περισσότερο.
 

Προϊόντος του χρόνου οι «πράσινοι» πέρασαν στο επόμενο στάδιο και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» εξετάζουν πλέον σοβαρά την προοπτική της μεταγραφής του Γάλλου αμυντικού (το συμβόλαιο του οποίου με την Κέρκυρα λήγει το καλοκαίρι του 2016) είτε για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ή (α λα Καλτσάς) για το επόμενο καλοκαίρι. 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: