Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Ζωγράφος στέλνει στην… εξέδρα τον Ευθυμιάδη που «πνίγηκε» στη δυτική όχθη!


«Με αυτό το λάθος που έκανες, δεν θα πρέπει να ξανασηκώσεις σημαιάκι μέχρι το τέλος της σεζόν...» φώναζε έξαλλος ο Γιώργος Σπανός, απευθυνόμενος προς τον βοηθό Δαμιανό Ευθυμιάδη έξω από τα αποδυτήρια διαιτητών στο «τρίτο ημίχρονο» του κυριακάτικου (4/1) αγώνα Ατρόμητος  - Καλλονή.

Προϊόντος του χρόνου ο παρατηρητής διαιτησίας Χριστόφορος Ζωγράφος έρχεται να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τον βοηθό από την Πιερία (για την λανθασμένη ακύρωση του γκολ που σημείωσε ο Ναπολεόνι) και να του πάρει την σημαία για τις επόμενες αγωνιστικές. 


Διαβάστε στην στήλη «ΤΟ ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ».


Οι φωνές του Γιώργου Σπανού έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, τράνταξαν το Περιστέρι!
 

Τα φρικτά και δικαιολογημένα παράπονα του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου και οι κραυγές περί αλλοίωσης αποτελέσματος (λόγω της ακύρωσης ως οφσάιντ του καθαρού γκολ που σημείωσε ο Στέφανο Ναπολεόνι στο 56΄) ασφαλώς και δεν δύναται να φέρουν πίσω τους δύο χαμένους βαθμούς. 

Το... ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ούτε και ο Ευθυμιάδης μπορεί να κάνει rewind και να κατεβάσει την σημαία.
 

Ωστόσο ο διεθνής βοηθός - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - παίρνει χαμηλό βαθμό στην έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας και αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου και θα κάνει κάποιες αγωνιστικές να πιάσει ξανά την σημαία, τελώντας υπό τιμωρία για ένα χρονικό διάστημα.

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: