Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Διπλή «χυλόπιτα» για Αρτσέμπι σε Ελληνες μάνατζερ!










Μπορεί στον Ολυμπιακό να διέψευσαν λίγο πριν από τη δύση του 2014 το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tuttomercatoweb.com σύμφωνα με το οποίο βρέθηκαν σε επαφές με την Σασουόλο για την απόκτηση του 26χρονου στόπερ Φραντσέσκο Ατσέρμπι, ωστόσο πίσω από τον ιταλικό καπνό υπάρχει και… φωτιά!
 

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν σχεδόν βρει με την Σασουόλο για τον εξάμηνο δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του παίκτη, ωστόσο τους χάλασε τα σχέδια η Τζένοα που διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του και επέμενε για άμεση πώληση και όχι δανεισμό. 

Ακόμη πιο δυσάρεστη ωστόσο ήταν η έκπληξη για δύο Ελληνες ατζέντηδες εκ των οποίων ο ένας (έτσι για την ιστορία) υπήρξε στο παρελθόν διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρόσφατα αποχώρησε από το τμήμα σκάουτινγκ σουπερλιγκάτης ομάδας.
 

Όταν επικοινώνησαν με τον Ιταλό εκπρόσωπο του Αρτσέμπι έπεσε το ακουστικό μέσα από τα χέρια τους, μαθαίνοντας πως άλλος Ελληνας FIFA Agent είχε ήδη λάβει εξουσιοδότηση για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα κι έμειναν με την όρεξη. Συμβαίνουν κι αυτά. 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (3/1)



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: