Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Το μυστικό scouting report που κόπηκε στη… μέση στο Περιστέρι!


Για δες παιχνίδι που… διάλεξε ο Κλάους Αθανασιάδης, να αντικρίσει την πρώτη κόκκινη κάρτα της επαγγελματικής καριέρας του. 

Εκτός από τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η αποβολή του διεθνούς επιθετικού στο κυριακάτικο (15/2) παιχνίδι με τον Ατρόμητο, χάλασε και τον σκάουτ ξένου συλλόγου ο οποίος πραγματοποίησε ινκόγκνιτο επίσκεψη στο Περιστέρι.

Διαβάστε στην στήλη «Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».   

Μπορεί ο 27χρονος επιθετικός να ανανέωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο για τέσσερα χρόνια το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η συμβολαιογραφική αυτή πράξη, κάθε άλλο παρά λειτούργησε αποτρεπτικά για τον σκάουτ ξένου συλλόγου (εκτός ευρωπαϊκής ζώνης) προκειμένου να επισκεφτεί το Περιστέρι και να παρακολουθήσει δια ζώσης τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ. 

Ινκόγκνιτο χωρίς φανφάρες, διαφήμιση και επίσημες προσκλήσεις. Αθόρυβα και μυστικά. Ελα όμως που έπεσε πάνω στην... κέντα!

Ο Αθανασιάδης με μια ανόητη ενέργεια που «κρέμασε» την ομάδα του, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου και έτσι το scouting report του μυστικού επισκέπτη, έλαβε πρόωρο και άδοξο τέλος. 

Συμβαίνουν κι αυτά. Εις το επανιδείν...

http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: