Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Το τελευταίο... φλαμένκο και ο επαναπατρισμός (;) του Καράμπελα!


Ολα τα ωραία έρχεται η στιγμή που κάποτε τελειώνουν. Ετσι και το γλυκό ταξίδι του Νίκου Καράμπελα στα γήπεδα της Primera Division, δείχνει να μετρά αντίστροφα για το τέλος. 

Διαβάστε στην στήλη «Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Ο 30χρονος αριστερός μπακ είχε αποκτηθεί από τους Λεβαντίνους το καλοκαίρι του 2012 με διετές συμβόλαιο. 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του εκτιμήθηκαν από τη διοίκηση και τον προπονητή του, με την προσφορά νέου συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016. 

Μάλιστα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του ΄14, γράφτηκε στην ιστοσελίδα της Λεβάντε: «ο Νίκος έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας μας από τότε που ανέλαβε ο Χοακίν Καπαρός. 

Η εμπιστοσύνη προς τον παίκτη αποτυπώθηκε με την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2016».

Την φετινή σεζόν ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε και θα ήθελε ο Ελληνας αμυντικός. 

Οι μόλις 13 συμμετοχές του και ο παρατεταμένος αποκλεισμός του από την αποστολή το τελευταίο χρονικό διάστημα (που συν τοις άλλοις μειώνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες κλήσης του στην Εθνική ομάδα) έχουν σχεδόν ωριμάσει στο μυαλό του την απόφαση του πρόωρου «διαζυγίου» με την Λεβάντε. 

Κάτι ασφαλώς γνωρίζει ο εκπρόσωπός του και - σύμφωνα με όσα λέγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων - φέρεται να΄χει ήδη σηκώσει μανίκια και να ανιχνεύει την προοπτική της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με άλλες ομάδες ακόμη και ελληνικές! 


http://bestreaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: