Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Διχασμένοι στο ρουμανικό ποδόσφαιρο με το... έργο Βασσάρα!


 Από τη μία τελεσίγραφο και από την άλλη η καλύτερη δυνατή λύση! Τι να πιστέψει κανείς για το έργο του Κύρου Βασσάρα στη ρουμανική διαιτησία; 

Διαβάστε στην στήλη «ΤΟ ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ».


Ανέλαβε τα καθήκοντα αρχιδιαιτητή στις 11 Ιουλίου 2014 και στην τελευταία εκτελεστική επιτροπή της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, δέχθηκε τελεσίγραφο! «Δύο ή τριών βημάτων», όπως αποκαλύπτει η Gazeta Sporturilor. 

Συγκεκριμένα, ο Βασσάρας άκουσε τον πρόεδρο της Λίγκας, Τζίνο Ιοργκουλέσκου, να του επισημαίνει το χάος στη διαιτησία, να του δίνει τελεσίγραφο να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα, διαφορετικά του ζήτησε να παραιτηθεί, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα στραφούν σε ξένους διαιτητές. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πρόεδροι της Στεάουα Βουκουρεστίου και της Γκαζ Μετάν, σε πλήρη αντίθεση με τον γενικό διευθυντή της Ντινάμο, Ντάνιελ Στάντσιου, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι «υπάρχουν λάθη στη διαιτησία, αλλά δεν νομίζω ότι η απόλυση Βασσάρα είναι μέρος της λύσης».

Την ίδια ώρα, ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας, άκουσε τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρουμανίας να τον στηρίζει και να τον χαρακτηρίζει την καλύτερη δυνατή (από οικονομικής άποψης) λύση για τη ρουμανική διαιτησία. 

Ο Ραζβάν Μπουρλεάνου, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε μεταξύ άλλων: 

«Ο υποψήφιος ήθελα να είναι διεθνής, να μιλάει τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και να είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Είχα αρκετές επιλογές και ο κύριος Βασσάρας ήταν στις πέντε καλύτερες. Επίσης στη λίστα ήταν ο κύριος Χιλ και ο Χιου Ντάλας. 

Είμαι ευχαριστημένος με τον Βασσάρα. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι κάποιος ιδιοκτήτης ομάδας μιλάει στο τηλέφωνο μαζί του, όπως συνέβαινε παλιά. Δεν μπορείς επί 24 χρόνια να μην έχεις επενδύσει καθόλου και να ζητάς αποτελέσματα. 

Ο Βασσάρας είναι η απάντηση στη ρουμανική διαιτησία. Δεν μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από την κοινωνία στην οποία ζούμε. 

Αν ζητάμε από τους διαιτητές να είναι καλύτεροι από το ποδόσφαιρο που έχουμε, τότε το παρακάνουμε».


ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: