Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Ματιές» - made in USA - στον Κέβιν του Παναιτωλικού!

Παναιτωλικός δεν είναι μονάχα ο Νίκολας Μαρτίνες.

 Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στο ρόστερ της αγρινιώτικης ομάδας (εκτός από τον Αργεντινό ηγέτη της) που κάνουν «γκελ» στις αγορές κι ένας εξ αυτών είναι και ο Κέβιν Μαρτίν Γκαρθία. 


Ο Ισπανός αριστερός μπακ αποδεικνύεται ένας πρώτης τάξεως εργαλείο για την αγρινιώτικη ομάδα, έχοντας σταθερά καλές εμφανίσεις και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Μάκη Χάβου. 

Να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στον Παναιτωλικό κι ενώ νωρίτερα είχε μείνει ελεύθερος από την Μαγιόρκα. 

Αθόρυβα ήρθε στο Αγρίνιο και με το «καλημέρα» μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα, δείχνοντας πως κατέχει καλά την … τέχνη της θέσης που αγωνίζεται. Τόσο καλά, που κέντρισε το αμερικάνικο ενδιαφέρον! 

Σύλλογος («made in USA») που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του MLS, έχει στρέψει τις δορυφορικές κεραίες  προς τον 26χρονο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, παρακολουθεί τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να στείλει κι απεσταλμένο σκάουτ στη χώρα μας για μια live παρακολούθηση. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως κι ανεξάρτητα από το μέχρι που θα φτάσει το αμερικάνικο ενδιαφέρον, ο Παναιτωλικός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, δεδομένου πως το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με τον ποδοσφαιριστή είναι διάρκειας δύο ετών και λήγει τον Ιούνιο του 2016. 


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: