Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

No Panopoulos, no speaking! / Η απουσία του «Mr.Skoda» από το Καραϊσκάκη και η πειραιώτικη μεταγραφική κουβέντα για τον Γούτα












Και να ήθελε ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί (λέμε τώρα) την κυριακάτικη (15/3) παρουσία της Ξάνθης στο Καραϊσκάκη, ανοίγοντας στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μεταγραφική κουβέντα για τον Δημήτρη Γούτα, κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί. 

Και θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως το πώς και το γιατί.
  
Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα παιχνίδια της θρακιώτικης ομάδας (εντός και εκτός έδρας) και σπανίως βρίσκεται στις εξέδρες. 

Κι όποτε αυτό συμβαίνει, όλο και κάποιος φούρνος γκρεμίζεται πέριξ των (εκάστοτε) γηπέδων. 

Ενόψει του κυριακάτικου (15/3) αγώνα της ακριτικής ομάδας με τον Ολυμπιακό, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης δεν σκοπεύει να αλλάξει συνήθειες. 

Με ποιον συνεπώς να τα πουν τα παιδιά του Πειραιά για τον Γούτα, το όνομα του οποίου ειρήσθω εν παρόδω ουδέποτε έπαψε να βρίσκεται στην μεταγραφική ατζέντα τους;

Με τον Παπαδημητρίου ή μήπως με τον Κασναφέρη; Σοβαροί να΄μαστε. 

Μπορεί ο Πανόπουλος να΄χει τυφλή εμπιστοσύνη και στους δύο στενούς συνεργάτες του, αλλά οι μεταγραφικές συζητήσεις και κυρίως τα θέματα των «υπερήφανων πωλήσεων» τα αναλαμβάνει ο ίδιος «επ΄ώμου» από την αρχή, μέχρι και το τέλος.

Κάτι που εν ολίγοις σημαίνει πως μεταγραφική είδηση, δεν πρόκειται να προκύψει από την επίσκεψη της Ξάνθης στο Φάληρο.

Και μιας και το΄φερε η κουβέντα, τα τελευταία χρόνια ο Πανόπουλος έχει παρακολουθήσει εκτός Ξάνθης ένα ματς ζωής ή θανάτου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στο οποίο παιζόταν η παραμονή της ομάδας στην Superleague κι έναν αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. 

Οσο για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Γούτα; 

Παραμένει αμείωτο, παρά το κενό στο οποίο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις με τον «Mr.Skoda» τον περασμένο Γενάρη για την παραχώρηση του νεαρού στόπερ στην πειραϊκή ομάδα. 

Φυσικά στον Πειραιά έχουν κάνει… ρεπορτάζ και είναι σε θέση να γνωρίζουν πως υπάρχουν κι άλλοι εγχώριοι «μνηστήρες» και σύλλογοι από το εξωτερικό που κάνουν homework για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό και βρίσκονται με το δάχτυλο στη μεταγραφική…σκανδάλη!


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (15/3)



http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: