Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Το «γαλανόλευκο» παρεάκι του Γιαννιώτα με τους Σιόβα – Φορτούνη και ο «Ελληνας Ριμπερί»!

Μία του Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό, δύο του Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό, η τρίτη αποδείχτηκε και τυχερή για τους «ερυθρόλευκους». 

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας από τη νέα αγωνιστική περίοδο, έστω κι αν επισήμως δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη η μεταπήδησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Γιαννιώτας κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα όπου αγωνίζεται ως δανεικός από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, την περίοδο που φορούσε τη φανέλα του Αρη. 

Τότε είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και προκάλεσε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», χωρίς όμως να ακολουθήσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Πειραιά. 

Ταχύτατος, εκρηκτικός, aggressive στο ένας εναντίον ενός, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από την γερμανική εμπειρία, έχοντας παρουσιάσει σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. 

Με 36 συμμετοχές (μέχρι σήμερα) με τους Αρκάδες διαθέτει πλέον και την αίσθηση του γκολ, στέλνοντας έξι φορές την μπάλα στα δίχτυα. 

Στον Ολυμπιακό βλέπουν στο πρόσωπό του μια χρυσή επένδυση και το «γαλανόλευκο» παρεάκι του ή για να το γράψω διαφορετικά οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα Σιόβας και Φορτούνης, βλέπουν τον «Ελληνα Ριμπερί» όπως είναι το (άκρως τιμητικό) παρατσούκλι που του΄χουν κολλήσει. 

Όχι ασφαλώς τυχαία, δεδομένου πως σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Γιαννιώτας έχει «υποκλιθεί» στον Γάλλο άσο λέγοντας: 

«Πρότυπο έχω τον Ριμπερί. Έχει δουλέψει πάρα πολύ. Στην Γερμανία βελτιώθηκε 100%. Πήγε Τουρκία, δεν έπαιξε και κατάφερε να είναι στους τρεις καλύτερους του κόσμου». 



Δεν υπάρχουν σχόλια: